影視娛樂

跳至

首頁
12345...10

尾頁

侯爵府

shannnb 發表於 11-11-24 09:32
係就唔好搞報警咁大單, 報假警 被人拉架..

唔報警,點可以一夜間全香港人都識佢咁濟??

珍珠宮

我相信個女既一定有問題囉!

而家玩大咗, 條氣唔順, 返黎咪搞大佢囉!
好好過每一天......

禁止訪問

好媽媽勳章

子爵府

畀面勳章

我信.........................................................................................................................................................................佢唔係好女仔

靖直樂天名聲留, 朗月高照映楊柳

禁止訪問

回覆:單強吻案!今早有在場人仕爆料

男爵府

好媽媽勳章

我都覺得佢係到扮無知。

男爵府

我又唔明喇, 個女既又話識詠春, 點解唔四兩撥千斤咁撥開佢地2個男既呢

男爵府

識功夫喎!唔知咩功夫呢?

係咪bed上功夫呀

(比人影左相, 女嘅要交待, 所以就發難啦~~)絕對同意

男爵府

For my understanding, those body touching, for artists is very common.

Please the Girl dont pretend la, i can see she so enjoy w Ma. If Ma really do something so disgusting, why she still accept his caring, (cover the jacket for her)

So strange

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

羅生門!

老實講, 如果真係學個女話齋, 佢驚得滯所以無反應
我諗佢唔太應該响娛圈生存! 大把三山五嶽騎呢怪狀日日見住面對住
少啲應變都唔得啦阿妹妹!

禁止訪問

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

爆料? 定無良傳媒炒作?

複式洋房

如果真係咁驚青, 有咩理由走時馬生幫手著外套時又笑笑口???
有一張相是陳生伸手入x小姐衫內, 但x小姐又"不抗拒"咁瞓响陳生膊頭到喎:;pppp:

一句講晒 "姣婆遇上脂粉客"

yi_arashi    發表於 11-11-24 21:43

子爵府

開心吸收勳章 玩具勳章 趣教勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

依家d90後都唔知想點...?

ToBy GiNNy VinCent

子爵府

呢個姓陳都唔方係好人........
To be or not to be  that is the question~

公爵府

借醉非禮另一版本 有人熱情主動 馬德鐘:老婆好信我
2011年11月24日

昨午,被陳嘉桓(Rose)指控酒後變成另一個人的馬德鐘發出聲明,強烈否認曾向女方作出侵犯及非禮,並聲言會保留一切追究權利,緋聞無數的他難得今次作出反抗,看來「雙狼抽水」事件案中有案。事發當晚同樣連走三場的劇組人士,對事件要報警處理感到相當莫名奇妙,爆料人指:「Rose一向好熱情,成日挨落鱓男藝人度,鰟晚由第一場晚飯開始,佢已經狂飲烈酒,亦任由在場男人熱情招呼,一直無反抗。」對以上可能為自己洗脫非禮嫌疑的有利言論,接受本報獨家訪問的馬德鐘沒有否認,靜默了數秒後回答:「總之老婆好信我。」採訪:方騫平

一條鎖匙唔會響,凡事總有兩面。當全民圍插賤狼同時,本報記者聯絡到事發當晚跟「抽水記」三人連走三場的劇組人士,該不便透露姓名的爆料人對一班港星在橫店酒後癲狂事,最終以報警作結感到相當奇怪,還指陳嘉桓一向熱情主動,在劇組當中甚受歡迎。「由晚飯到卡拉OK至食串燒,眾人都無酒不歡,就算陳嘉桓都係,(但女方自稱只飲橙汁。)係鬼,佢咩酒都飱,烈酒同啤酒都有飲,佢本身性格已經好熱情,酒後就熱上加熱,又會主動挨住男人,又會同人耳語,鰠卡拉OK度佢已經任陳浩民攬,一直無反抗,而且仲跟大隊走第三場,仲叫助手返酒店先,邊諗到原來佢覺得受鰦傷害鎹。而且佢一直表現好High,好風騷,聽佢講№就知佢唔清醒。」

浩民嘉桓玩開有感情

陳嘉桓師父冼國林對在場人士見Rose被非禮亦見死不救感到非常憤怒,爆料人聽畢即冷笑一聲:「纒,當時成圍䒷仲有好多清醒鮋工作人員坐鰠度,但佢(Rose)一直無離開個位又無出聲叫唔好,加上之前見佢同陳浩民都係咁玩,女方都無問題,(女方話因為人生路不熟而唔敢走。)咁仲好笑,在場有其他女工作人員,要走一定有人帶到佢走,唔通有火警都仲坐鰠度咩?而且既然覺得事件咁嚴重,就應該叫醒洪天明幫手啦。」

馬太信晒老公

對於爆料人的言論,被指對女方狼啜的馬德鐘聽畢記者轉述後沒有否認,只說:「總之老婆好信我,(女方報鰦警,有咩打算?)香港警方仲未聯絡我,而我亦搵緊律師,事件無影響我日常生活,都係好平靜咁開工,而且我發鰦聲明,都係唔方便回應咁多,(王晶恥笑你喎。)我同浩民有共識,亦溝通過,大家知咩事,晶哥唔知內情先會咁講。」事件發生後,馬德鐘和陳浩民分別作出回應,但反遭外界插爆,尤其前者的一番置身事外的言論,大有與陳浩民劃清界線和卸膊之意,連導演王晶也在微博直斥馬德鐘「賣友求榮」,可能被網友喪鬧,馬德鐘於昨晚已將所有微博刪除。

POST就POST哂全部~

chiuchingm  咁聽落又好似有啲道理~~報左警好快水落可出~~  發表於 11-11-24 10:17

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

係都唔奇

大宅

yi_arashi    發表於 11-11-24 21:48
meow~meow  好男人  發表於 11-11-24 11:07

公爵府

NEL NEL真唔抵,
可能本來諗住有幾個禮拜雜誌封面做,
而家俾人霸左添

kungkathy  笑咗, 我仲諗緊關NEL NEL 咩事, 原來係女版????!!!!!  發表於 11-11-24 11:40
小bie豬    發表於 11-11-24 11:14

珍珠宮

好媽媽勳章

gogoblue 發表於 11-11-24 09:40
又係個D自稱在埸人仕...唔該佢地出庭去做証人啦.咁我就信你勒.

在場人仕 大隻廣口巷巷.
我夠話我係在場人仕啦, 見到淫浪係君子, 冇嘴過冇摷過, 絕無其事, 你又信唔信丫.

首頁
12345...10

尾頁

跳至