跳至

首頁
34567...75

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

snoopy0520 發表於 11-12-5 11:51
De_baby1 終於見你出POST喎! MORNING~ 發表於 半小時前

--> 想c中... 放完假返工未夠一個星期,我就有 ...
貢大件樹mouth:

點呀,返左工有無掛住啡啡? 有無裝CAM?

BTW, 隔左太耐,唔識預幾多NB片,,,,,想問你TOTAL幫啡啡預左幾多NB片先轉S片?

唔計SAMPLE,我依家有112片(2包係買一送一,2包係講座贈品)

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

De_baby1 發表於 11-12-5 11:57
貢大件樹

點呀,返左工有無掛住啡啡? 有無裝CAM?

無裝CAM... 不過你覺得我有時間掛住佢地咩?!?!?!

阿仔用nb 片大約用左個半月,不過我係用Merries 片片,所以size 有d 唔同... 咁你當一日用8張,8 x 45 = 360pcs

子爵府

snoopy0520 發表於 11-12-5 12:03
無裝CAM... 不過你覺得我有時間掛住佢地咩?!?!?!

阿仔用nb 片大約用左個半月,不過我係用Merries ...

MERRIES 片片較大片,應該係可以用耐D....
360片
好彩中有好幾張NB買一送一COUPON,應該都可以慳到D

WHY NOT? 我諗緊裝唔裝CAM.......

男爵府

De_baby1 發表於 11-12-5 12:24
MERRIES 片片較大片,應該係可以用耐D....
360片
好彩中有好幾張NB買一送一COUPON,應該都可以 ...

如果係裝,我去年裝修間屋時就裝左啦! 當時冇唸住裝,而家都唔會裝。你又咁得意既,家姐出世時唔裝,而家先走來裝...

子爵府

snoopy0520 發表於 11-12-5 12:35
如果係裝,我去年裝修間屋時就裝左啦! 當時冇唸住裝,而家都唔會裝。你又咁得意既,家姐出世時唔裝,而家 ...

果時無諗,其實約半年前己經想裝,但一路懶....WAKAKA~

不過都係生完先算,睇下有無機搬 / 皇上贈我唔駛撈﹐如果呢2樣是但中一樣都唔駛裝

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

De_baby1 發表於 11-12-5 12:39
果時無諗,其實約半年前己經想裝,但一路懶....WAKAKA~

不過都係生完先算,睇下有無機搬 / 皇上贈我唔駛 ...

細佬d野你預備好晒喇?

男爵府

De_baby1 發表於 11-12-5 12:39

不過都係生完先算,睇下有無機搬 / 皇上贈我唔駛 ...
皇上贈我唔駛撈 --> 我估都幾難! 而且以你阿媽咁鍾意揍仔,你都係唔好唸喇

子爵府

雨晴B 發表於 11-12-5 15:18
細佬d野你預備好晒喇?

查實要預備D咩都唔記得晒

有片片,買左長袖和尚袍,長褲外衣夾衣有人比左,紗巾有存貨,大細毛巾買左,包被有厚的,全部野未洗

奶樽用返嵐嵐果D,係未買奶咀,另想買雙泵.....剛剛個星期又唔記得左買

薑醋己經煲緊

我有無野漏

子爵府

snoopy0520 發表於 11-12-5 15:20
皇上贈我唔駛撈 --> 我估都幾難! 而且以你阿媽咁鍾意揍仔,你都係唔好唸喇

...

你都睇得出我媽鍾意BB既程度....己經去到一個無法自拔既境界呀

之前嵐嵐佢又話唔想唔做,呢排好似想改口風

但我C6想我唔做多D,多D時間睇2隻MONKEY

珍珠宮

De_baby1 發表於 11-12-5 15:27
查實要預備D咩都唔記得晒

有片片,買左長袖和尚袍,長褲外衣夾衣有人比左,紗巾有存貨,大細毛 ...

子爵府

雨晴B 發表於 11-12-5 15:32

真係無漏?

走佬袋要放咩我都唔記得喎

HOW ABOUT YOU?

我琴日又去左雅培個TALK見到KATHY同佢傾左一陣

珍珠宮

baby,
昨天個talk收穫如何? btw, 如你d h牌nb coupon有多既益下我

potatoe_li  似乎我要恭喜你喎, 恭喜恭喜  發表於 11-12-5 18:27

子爵府

雨晴B 發表於 11-12-5 15:39
baby,
昨天個talk收穫如何? btw, 如你d h牌nb coupon有多既益下我

ok......有多再比你,因為我個表弟先生老婆都有左,7月生,我話左有咩多左會比佢

昨天的talk收穫同上一個星期一樣,聽2次可以有2包20片既片片,mides bib+手套 x2,好抵

你琴晚都check多次睇下佢地有無出新talk,你得閒就click下上佢地web look look!聽聞美x佳兒9/12有talk喎!!!

珍珠宮

De_baby1 發表於 11-12-5 15:47
ok......有多再比你,因為我個表弟先生老婆都有左,7月生,我話左有咩多左會比佢

昨天的talk收 ...

check左未有talk, 我知美素17/12有, 不過星期6去唔到, 冇人湊仔

珍珠宮

De_baby1 發表於 11-12-5 15:38
真係無漏?

走佬袋要放咩我都唔記得喎

我仲有時間預備, haha....我都冇咩要買, 買左奶樽啦, 仲有紗巾同片未買....
走佬袋我好似有個list, 不過要搵下, 我記得係帶一包片 & 一包濕紙巾for bb, bb衫可以到出院先叫c6拎去醫院, 自己既咪帶梳洗用品, m巾床墊網褲, 厠紙...呢d最緊要

子爵府

雨晴B 發表於 11-12-5 15:58
我仲有時間預備, haha....我都冇咩要買, 買左奶樽啦, 仲有紗巾同片未買....
走佬袋我好似有個list, 不過要 ...

係喎,你唔提我真係完全唔記得!!! 淨係記得準備細侤D野
梳洗用品, m巾床墊, 厠紙-->係喎,廣華好似一定要帶床墊架喎!!! 好似上次有剩,返去揾揾先

m巾 (貼同扣都有)、網褲上次都係有剩....

BTW, 知道洗唔洗重新買過晒D衫仔未呀?

我有個朋友EDD 出年5月,今日照左,又係仔.....佢超失望,因為佢好想生女洗錢

珍珠宮

De_baby1 發表於 11-12-5 16:12
係喎,你唔提我真係完全唔
梳洗用品, m巾床墊, 厠紙-->係喎,廣華好似一定要帶床墊架喎!!! 好似上次有剩, ...

嘩....上次d m巾同網褲留到依家? 勁我比晒人lu

子爵府

雨晴B 發表於 11-12-5 16:13
嘩....上次d m巾同網褲留到依家? 勁我比晒人lu

M巾應該無剩,不過C6朋友今年7月生完,比左包全新既我,又慳返!

網褲-->我諗住生多個麻,呢D野梗留....

珍珠宮

De_baby1 發表於 11-12-5 16:15
M巾應該無剩,不過C6朋友今年7月生完,比左包全新既我,又慳返!

網褲-->我諗住生多個麻,呢D野梗留....:h ...

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

早晨

De_baby1  早~  發表於 11-12-6 10:26
我 要 舉 起 救 恩 的 杯 、 稱 揚 耶 和 華 的 名 。詩 116:13兒 女 是 耶 和 華 所 賜 的 產 業 . 所 懷 的 胎 、 是 他 所 給 的 賞 賜 。詩 127:3

首頁
34567...75

尾頁

跳至