跳至

首頁

尾頁

子爵府

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

禁多位,我想請問下依三間幼稚園邊間好啊??好係邊啊??
請禁多位多多幫忙~~THANKS~~
≮新既起點√新既人生→新既開始 メ 有個錫自己既老公仔 シ 真係好開心好開心+_+ ≯

男爵府

畀面勳章

嘉德麗係私校,
救世軍要一出世就要報名,先到先得只收20人,
其實我都想知仁濟醫院永隆係點
你唔揀埋兒童樂園既?

大宅

回覆 懶懶熊 的帖子

我個女係仁濟永隆度讀緊K1, 唔錯呀...今日先同個女開完生日會.
學校會為個別小朋友做生日..唔係同一個月生日既一次過做囉..學校非常有心..
如果你有興趣睇我個女係學校既生活..可以PM我.我FB有晒.

子爵府

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

回覆 懶懶熊 的帖子

我依家都吾知讀邊間好啊,距地升讀噶小學都有D吾同,所以我都吾知邊間好,你B幾大喇??

≮新既起點√新既人生→新既開始 メ 有個錫自己既老公仔 シ 真係好開心好開心+_+ ≯

男爵府

好媽媽勳章

回覆:BB女樂樂 的帖子

原來我仔今曰收到份禮物係你送既!多謝晒!你好有心機呀!我仔12月生曰都諗緊整唔整禮物。原來每個小朋友都會開個別生日會,我仲以為一個月一次

男爵府

畀面勳章

引用:回覆+懶懶熊+的帖子 我個女係仁濟永隆度讀

原帖由 BB女樂樂 於 11-11-25 發表
回覆 懶懶熊 的帖子

我個女係仁濟永隆度讀緊K1, 唔錯呀...今日先同個女開完生日會.
聽落去都唔錯啵!

男爵府

畀面勳章

引用:回覆+懶懶熊+的帖子 我依家都吾知讀邊間好

原帖由 grace-yeung 於 11-11-25 發表
回覆 懶懶熊 的帖子

我依家都吾知讀邊間好啊,距地升讀噶小學都有D吾同,所以我都吾知邊間好,你B幾大喇? ...
我小朋友歲幾,你呢,上水你唔揀兒童樂園既?

大宅

bbgmama 發表於 11-11-26 00:30
原來我仔今曰收到份禮物係你送既!多謝晒!你好有心機呀!我仔12月生曰都諗緊整唔整禮物。原來每個小朋友都 ...

唔駛客氣...最緊要小朋友開開心心..

男爵府

畀面勳章

bbgmama 發表於 11-11-26 00:30
原來我仔今曰收到份禮物係你送既!多謝晒!你好有心機呀!我仔12月生曰都諗緊整唔整禮物。原來每個小朋友都 ...

我見之前你post仁濟醫院永隆vs沈東福,有BK媽媽說環境好迫,你最後選左仁濟醫院永隆,你覺得點呀?

男爵府

好媽媽勳章

回覆:懶懶熊 的帖子

因為我想比小朋友讀全曰,所以最後選左仁濟!我見我仔而家返學都幾開心,活動都ok多,同理全日制學校學習自埋會好d! 我覺得自己無選錯

子爵府

回覆 BB女樂樂 的帖子

我想請問下禁曾梅噶小學好定系榮直好啊請問??

男爵府

畀面勳章

bbgmama 發表於 11-11-26 13:36
因為我想比小朋友讀全曰,所以最後選左仁濟!我見我仔而家返學都幾開心,活動都ok多,同理全日制學校學習自 ...

沈東福都有全日架,請問學校有咩活動?

別墅

回覆 bbgmama 的帖子

生日會係要家長自己通知學校要幫小朋友攪生日會嫁, 學校唔會個個小朋友都同佢地攪生日會嫁而且蛋糕同禮物都係家長自己準備嘅.

男爵府

畀面勳章

lsycarmen 發表於 11-12-1 14:08
回覆 bbgmama 的帖子

生日會係要家長自己通知學校要幫小朋友攪生日會嫁, 學校唔會個個小朋友都同佢地攪生 ...

即係家長要通知學校先會幫小朋友攪生日會,如果唔通知學校就會好似其他學校咁兩個月一次?

別墅

唔通知就只會係學校送份禮物俾小朋友, 唔會有生日蛋糕

子爵府

回覆 lsycarmen 的帖子

難唔難入啊依間?

洋房

回覆 回覆:懶懶熊的帖子

请問兒童樂園有咩好?

大宅

嘉德麗 英文程度高D...

子爵府

回覆 walawawa 的帖子

禁依間好唔好咖??

首頁

尾頁

跳至