婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

洋房

本人23歲..頸椎無左孤度..佣手小小痺曾經睇過脊醫 痺既問題已好轉..但後來條頸成日都好唔舒服~~感覺障礙 ..好似諗野都有影響~我之後5間既趺打..都係無改善~~我又睇返脊醫..脊醫我都睇過3間..第1間感覺令我最大..邵大子..其與兩間無太大既感覺! 希望大家有好既脊醫OR醫師可以介紹我去睇睇...感恩!!

洋房

PM you la , hope can help ,and hope you recover soon la

洋房

and you can keep visiting the doctor (even recovered) if you have bought the accident insurance.

大宅

畀面勳章

睇左咁多次中醫都唔好,係時候睇西醫啦。

大宅

妳可以試下游水, 現在冬天可找找邊度有暖水池方便妳, 要有恒心. 我同事佢頸痛咗幾個月, 游咗一個夏天佢話無痛了

洋房

moses8899 發表於 11-11-27 10:56
本人23歲..頸椎無左孤度..佣手小小痺曾經睇過脊醫 痺既問題已好轉..但後來條頸成日都好唔舒服~~感覺障礙 .. ...

我都有頸椎問題,神經線影響到左手痛到舉不起,睇過脊醫,拉過頸,但好一陣又常翻發,都3幾年。最近朋友介紹去瞓遠紅外按摩床,好轉了好多,效果幾好直得試一試。間野在銅鑼灣MTR B出口,Citibank樓上。

複式洋房

我都試過遠紅外線床,都好OK

複式洋房

You can try this 脊醫 (Dr. Ho ying-fai) in Central. The tel no is 2365-3528. My family and I also see him and he treats us very well.

首頁

尾頁

跳至