親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

回覆:2歲BB啱唔啱去Disney玩?

禁止訪問

回覆:2歲BB啱唔啱去Disney玩?

男爵府

其實你黎緊果幾年大把機會去(4-14yrs old).... 可能年年都要去, 甚至一年要去幾次......

大宅

12月中仔仔20個月大第一次去!!!佢好開心呀!!!因我買咗年票紅卡諗住個個月都去,所以只玩咗幾樣嘢,煙花都冇睇...其實好多嘢bb都啱玩架

bb車問題:第一次放低架車都驚驚哋,個大袋都咩埋入去勁倫盡,之後都冇咩喇!!!下次去有諗過帶鎖將幾架b車扣埋一齊...

洋房

BB車可以租, 俾Despoit
架車係Disney, 點都偷唔出Disney
但貴重野一定跟身啦

我個囡一歲二個月去
玩tea cup, 勁開心, 阿媽就玩到暈暈下...
同公仔影相驚驚地

一歲十個月去 (唔駛)
同公仔影相搶住去 (因為佢已經識晒, 同埋屋企日日見d公仔)
玩小飛象好開心
玩toy story 彈弓狗驚驚地

其實二歲BB Disney 好多野玩得啦

最辛苦係排隊, 點樣同個BB 排一個鐘隊...

平日去會少人d, 舒服d.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:DucklingYau 的帖子

如果你小朋友唔鍾意坐機動遊戲同怕黑,唔好甘細帶佢去,入到pooh同小小世界會喊晒,坐任何機動遊戲都要走>

birth 5.3lbs
1M 7.9lbs ; 2M6D 10.8lbs ; 3M4D 11.5lbs ; 4M8D 13.78lbs ; 1Dto5M 14.7lbs ; 6.5M 16.2lbs ; 9M 16.5lbs ; 10M 17.8lbs ; 13M 19.2lbs

男爵府

回覆 DucklingYau 的帖子

你呢個問題一啲都唔傻, 因為我試過真係無端端唔見咗咖車!
我上次去就係, 玩完出嚟架車失咗踪, 我就立即同工作人員報失, 講晒咖車既顏色特徵俾佢哋知, 佢哋話會有同事留意搵, 然後又借架樂園bb車俾我用住先. 晚上走之前去失物認領處度竟然又真係攞得翻架bb車!! 開心度吖!
佢哋話其實應該唔係偷車, 但係啲人成日都認錯推走咗人哋啲車, 發現之後又亂咁放, 所以通常都可以搵得翻!

另外, 我係同1歲及3歲既小朋友入場, 佢哋都好開心, 連1歲bb都好enjoy呀, 睇啲show睇到眼定定, 笑得好開心!! 見到winnie又指手劃腳, 好得意!

首頁

尾頁

跳至