興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

可唔可以介紹一部平,青見, 正既printer? 最主要用嚟print 相,做小朋友project. 最好包括wifi, print photo, copy, scan function. Thanks!

禁止訪問

大宅

回覆 rabbyy 的帖子

有WIFI 的機, 選擇不算太多

here is topic for your ref.
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4419670

背熟佢,被罵者一定比你罵到目定口呆!
講 你 又 唔 聽 , 聽 你 又 唔 明, 明 你 又 唔 做 , 做 你 又 做 錯 , 錯 你 又 唔 認 , 認 你 又 唔 改 ,改 你 又 唔 服 , 唔 服 又 唔 講 ...

子爵府

好似 brother 有部,千零蚊,幾好咁~

別墅

I also recommend Canon for your purpose, heard less problems with nozzle clogging. I recommend the 5 colors (4 dye and 1 pigment) models with 1ppl for better photo printing quality.

大宅

好媽媽勳章

Thanks all! 我都聽聞Cannon 唔錯, 我暫時用量少, 最主要都係print 相, 如果幾百蚊部cannon, print 相效果好又唔錯.
啱啱去百xx sale 介紹咗一部 cannon 成千幾蚊, 佢話quality 係9600 x xxx dpi, 但係做功課駛5駛咁高質素?

別墅

ask them to show you the photo print samples, and you can see if you satisfy with perhaps the lesser models.

男爵府

canon同hp。

禁止訪問

禁止訪問

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

如果我只係想用o黎print 文件,想質素靚,又咩抵買(ink 都係合理價)+size 細部推介?

另外,有咩scanner o既printer買得過嗎? 我見朋友用hp scan完d 野出o黎效果好差,但係我有需要scan野,質素希望ok(at least清楚喇!!!)

最好俾埋型號我,我驚去到shop同一牌子幾十款,真係花多眼亂。

回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

首頁

尾頁

跳至