興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日上完阿SIR上門狗隻行為訓練啦.....我隻囝由最初一聽
到門鐘/開門聲就發癲咁吠, 到依家只係好細聲wu一聲 (嚮喉嚨發音), 一聽到我叫SHUT UP 就即刻收聲, 而且阿SIR仲教埋我點揸狗帶, 點同佢嚮街度行, 點叫佢停, 基本上 HEEL, SIT, COME, DOWN, STAY 都教識咗我, 仲即場去狗公園教我帶我隻囝HEEL....好掂呀, 教完之後, 由狗公園行番屋企時, 係我帶狗行, 而唔係狗拉我行啦.....
鍾意飲飲食食, 尤其鍾意煮嘢食.....

伯爵府

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

叻仔!

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

借問聲,幾錢一堂?

洋房

回覆:我隻囝上完堂啦 !!!!!

乜sir?勁喎!上咗幾多堂

大宅

回覆:Jeltran 的帖子

Sam sir, 上咗3堂,但一定自己都要勤train佢先work!

大宅

回覆:波波518 的帖子

上咗3堂,每堂1個半鐘,$1500.00

洋房

回覆 cherrytso 的帖子

I also have a need to train my dog...can you pls give me the contact details of Sam Sir. Thanks so much.

禁止訪問

大宅

畀面勳章 陪月勳章

可唔可以比 sam sir d 資料我呀..我都想 training 下我亞仔呀...

洋房

Pls pm Sam Sir's contact to me. Thanks a lot.

首頁

尾頁

跳至