跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:citygirl 的帖子

Sorry.系魁北省投資暫停。
BC省我上網check要80萬资產及40萬投資。
我揀了沙省因only15萬投資,平好多。

男爵府

回覆 netnetyip 的帖子

但沙省真係好凍, 而且好學校也不多
:

大宅

我都知.呢度只系踏腳石.而且我女女在港已讀大學.若批的話要幾年時間,批到至算。

男爵府

回覆:netnetyip 的帖子

不過銀碼低又實在好吸引,所謂投資,當然愈少愈好,加國農作物豐富,要香港人投資真係摸不著頭腦。好彩都係辛苦兩年。你小朋友咁大宜家先考慮過去?唔怕找工作難嗎?

:

大宅

我就系年紀大先過去,希望揾些part time job
過些半退休生活.
其實十多年前我曾經以技術移民身份land 了Toronto.返港後plan半年後一家三口過去,可惜因奶奶問題,引至我老公放棄。
不過對我来講亦ok.因當時女女細,過到去又冇親戚,相對香港揾食較容易。
而家plan過去退休重好。

大宅

各位好, 我husband將會apply技術移民. 我地諗住搵景鴻問價, 佢話要hkd$63500.
其實香港仲有邊間移民顧問公司??

大宅

引用:各位好,+我husband將會apply技術移民.+我地

原帖由 haverabbit 於 13-05-24 發表
各位好, 我husband將會apply技術移民. 我地諗住搵景鴻問價, 佢話要hkd$63500.
其實香港仲有邊間移民顧問公 ...
我之前都係問過景鴻,收費重貴,最後我揀了一間姓胡的。(只要系yahoo search 加拿大移民,就見到保証成功個間。)
我而家攪緊沙省投資移民.你打去問下價。

別墅

回覆:koalamlam 的帖子

我都想知,可否pm 給我,謝

別墅

引用:我地搵顧問公司,唔想煩文件嘢,來來回回好

原帖由 karmen2007 於 11-12-11 發表
我地搵顧問公司,唔想煩文件嘢,來來回回好浪費時間,所以搵顧問搞,你有興趣我再pm個 contact俾你

...
我都想知,可否pm 給我,謝

民房

你們好! 我新加入架....我都計劃緊做家庭團聚申請, 心大心細自己申請定搵移民公司幫手?! 希望聽下大家意見!!

另可以PM我移民公司的資料嗎??
謝謝!!

大宅

回覆:移民加拿大,自己搞定係搵移民公司?

我都好想移民去Canada!

洋房

我都計劃緊做加拿大家庭團聚申請, 邊間移民顧問好?
可以PM我移民公司的資料嗎?? 收費??

洋房

引用:我都好想移民去Canada!+ +

原帖由 pypn 於 13-10-13 發表
我都好想移民去Canada!
我都剛剛有呢個念頭,請問投資移民易D?定技術移民易D?

大宅

回覆:移民加拿大,自己搞定係搵移民公司

終於等到攞良民証啦!

複式洋房

HoneySu 發表於 13-11-19 15:03
終於等到攞良民証啦!
攞良民証交PASSPORT之後, 幾耐會有LAND紙?

大宅

回覆:tangochacha 的帖子

2個星期左右

別墅

引用:終於等到攞良民証啦!

原帖由 HoneySu 於 13-11-19 發表
終於等到攞良民証啦!
恭喜哂!請問你用什么途徑?申请幾耐先至批出良民証?本人準備投资沙省或BC省。

大宅

回覆 alauct 的帖子

Hi Alaut,

I am also planning to immigrate to Canada.
Do you use the immigration company in Hong Kong or Vancouver?
I check the two companies in Hong Kong. The service charge is not cheap.

大宅

Bookmarked.

大宅

回覆:karmen2007 的帖子

hello. can i get contact details for the immigration consultant,.also the price?

首頁

尾頁

跳至