想生BB

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Re: Mum..Mum..俱樂部 >.<

cpm
尋晚娛樂台介紹 '壽司' 果度你 mark 底地址未 ar

伯爵府

ceci.

我收到你pm la! 我下兩星期都放大假,日日都應該ok. 你想幾時呀!

侯爵府

CECI

擒晚阿旺LOR 住個金幣用個盒裝住...許X雄話: 一塊朱口力JEI...駛乜用個盒裝住AR..好好笑..笑死我 :lol: :lol: :lol:

唔知黃宗澤最後會唔會變奸人LEI??????

cecichau 寫道:
亞旺真係好好笑可, 今晚仲好笑呀, 講亞好上殘酷一丁, 記住睇啦

侯爵府

WOW ~ 連放兩星期大假....正AR ~小91 發達LA又可以對住MAMI LU

珍珠宮

我幾時都得, 好在呢幾日會熱番, 去到成 28 度, 唔係我一定唔理你收工未, 我自己拎入去俾你 mami 交收 :mrgreen:

ew911 寫道:
ceci.

我收到你pm la! 我下兩星期都放大假,日日都應該ok. 你想幾時呀!

伯爵府

Good Moring Everybody!

珍珠宮

無睇故事大綱, 唔知呢, 一陣睇下先
之前有集 '蓮姐入左院, 許紹X 教亞旺煮飯同沖涼都好好笑' :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
我覺得唐玲會不擇手段溝黃宗澤 :-x :-x

1328 寫道:
CECI

擒晚阿旺LOR 住個金幣用個盒裝住...許X雄話: 一塊朱口力JEI...駛乜用個盒裝住AR..好好笑..笑死我 :lol: :lol: :lol:

唔知黃宗澤最後會唔會變奸人LEI??????

[quote]
亞旺真係好好笑可, 今晚仲好笑呀, 講亞好上殘酷一丁, 記住睇啦
[/quote]

珍珠宮

morning ~ morning

伯爵府

係呀!我昨晚同小91傾計,佢笑到好開心呀!
1328 寫道:

WOW ~ 連放兩星期大假....正AR ~小91 發達LA又可以對住MAMI LU

伯爵府

ceci.

係未可以係金鐘交收呀! 我今星期六會同老公出香港及叔健康院打針.你如何呀?

珍珠宮

我放 12:00, 你去邊樹打針

ew911 寫道:
ceci.

係未可以係金鐘交收呀! 我今星期六會同老公出香港及叔健康院打針.你如何呀?

伯爵府

ceci

西營盤.11點打針

伯爵府

ceci,

你係未會返長洲呀?

子爵府

ceci

錄左 la....
cpm
尋晚娛樂台介紹 '壽司' 果度你 mark 底地址未 ar

伯爵府

我條頸好痛呀!都唔知係未餵b/抱 b時正到呀! :-(

伯爵府

cpm,

我要多謝你先.

珍珠宮

係丫, 我放左工會入長洲!!

因為袋衫都幾大袋, 如果你諗住同小 b 女去街, 我諗唔好拎住好 d 喎

聽晚 or 後晚拎俾你得唔得 gei
我可以送去你屋苑架喎

ew911 寫道:
ceci,

你係未會返長洲呀?

珍珠宮

cpm
咁你睇左未丫
間野係邊到架
今晚去食 lor.....你請

cpm 寫道:

ceci

錄左 la....

珍珠宮

搽 d '寶膚靈' 包你聽日無晒事 :mrgreen: :mrgreen:

ew911 寫道:
我條頸好痛呀!都唔知係未餵b/抱 b時正到呀! :-(

伯爵府

ceci,

你入來探朋友呀? 當然好la!

我現在好多時都會7/8點返到home.
係丫, 我放左工會入長洲!!

因為袋衫都幾大袋, 如果你諗住同小 b 女去街, 我諗唔好拎住好 d 喎

聽晚 or 後晚拎俾你得唔得 gei
我可以送去你屋苑架喎

[quote]
ew911 寫道:
ceci,

你係未會返長洲呀?
[/quote]

首頁

尾頁

跳至