自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

珍珠宮

好媽媽勳章

150分滿分,
130 DISTINCTION,
120 MERIT
100 PASS

伯爵府

distinction la.
i m ma ma dei in piano but got distinction in level 1, 3 and 5 (skip 2 and 4)

大宅

THANKS!
因聽同學仔講, 同樣考二級, 有的話105, 有的110, 有個134分, 有個140分.
其實130分以上係唔係巳經叫好好?

想問下係唔係pass(100分以上)巳經ok, 分數高低都只係一個standard, 唔需要咩重考. 咁小朋友pass完就可學下一級呢? 唔該各位回應下, 我完全唔識的!

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

彈琴係一種享受黎, 我唔會要求牛仔考好高分, 佢只要enjoy去彈. 合格已經夠. 唔好俾咁大壓力係琴試.

JM12  agree!!!   發表於 11-12-13 10:44
Latte, 又名臭TE或臭喵

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

如果要咁問, 我會要求每PART都OK, 唔係淨係歌仔高分但AURAL肥佬LOR.....
總分方面, 我覺得要有MERIT至叫似樣

水晶宮

二級琴試,考幾多分先係好?

Merit

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

合格就好 , 2 級 take it easy

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Merit, Distinction 都應該唔難考到.

首頁

尾頁

跳至