自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

小心 - 交換disneyland公仔

各位, 我前幾日見到有位會員嘅留言, 希望從郵寄方式去交換disneyland公仔, 但今日我收到果位會員嘅回信, 信封一打開, 真係嚇我一跳. 我收到嘅竟然係一隻一撻撻甩曬色(原本係金色)嘅Winnie the Pooh.

老實講, 我同果位會員交換嘅係一隻全新, 完整嘅disneyland公仔, 而家我"被騙"都好無奈.

為免各位喜歡交換disneyland公仔嘅會員, 再一次"上當", 如需要該會員嘅資料, 請PM我.

最後, 我祝大家交易一切順利

伯爵府

Re: 小心 - 交換disneyland公仔

d人咁衰架! :tongue:

大宅

0甘即係刻意將個灰公仔油金嚟交換?
如果係0甘, 就真係有心欺騙噃!

別墅

大家講個"信"字o者,冇未唔好交換law,點解要咁比人呢?!
人地收到o個個好唔開心ga ma. :tongue: :tongue: :tongue:

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我都有中招,我存

民房

[quote]
pwsmay 寫道:
我都有中招,我存
:-?

別墅