自由報料

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

想問下e+要幾錢...我算係續約...之前連上網就34x/月...我早2個月交左form要取消...因為上網果度真係忍無可忍...但就要一齊cut晒再另外join番電視...佢報比我要339淨電視+高清英超...講到牙血都出埋都係317/月...想問下大家最近有無join到...幾多先係底價

男爵府

啱啱上個月續咗,原本每月交近$279,佢打嚟話$259叫我續,我唔SO佢,最後果次我叫佢送英超,唔係就cut鬼咗佢,最後成功$279 tv+英超

琥珀宮

susanfss 發表於 11-12-16 10:05
啱啱上個月續咗,原本每月交近$279,佢打嚟話$259叫我續,我唔SO佢,最後果次我叫佢送英超,唔係就cut鬼咗佢,最 ...
咁陣間要出街睇下街邊檔可以平到幾多...我仲有2日就到期...會唔會諗住我一定要續所以唔平

大宅

你地禁平既, 我而家$309, 仲有大半年約, 佢兩個月前打左無數次黎話$349 簽多兩年約, 跟住講到又話換什麼什麼高清有線, 我都費是彩佢, 我仲有一年約, 要我無端端要加錢比你簽多2年約, 佢真係昆得就昆

琥珀宮

dodonalds 發表於 11-12-16 10:53
你地禁平既, 我而家$309, 仲有大半年約, 佢兩個月前打左無數次黎話$349 簽多兩年約, 跟住講到又話換什麼什 ...
吓...咁貴既

首頁

尾頁

跳至