論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

極品工人:SusXlowatX (相同字母)
ID : WX 1XX270(6)
出生: 14 Nov 1983
Passport: S9X9598
罪行: 超懶 除左清潔傢俬抹地其他一切家務唔肯做包括煑飯洗衫。藉囗多多死穴話唔識講唔識聽下下要帶近A準度揾翻譯,講完寫底都話唔明,但係駁咀果陣又識講又識聽。我地一離開屋企佢就返房訓晏教,有一次返鎖大門訓,晚黑七點幾㩒左大半個鐘冇人開門好彩佢唔記得鎖後門,開門見度佢訓到有人入屋都唔知,我叫醒佢一句道歉都冇仲話我咁凍叫醒佢,同A準投訴就話自己病,佢日日都比我捉到佢訓晏教,於是佢柄埋D死角位以為D cam 影佢唔倒扮牆紙企幾粒鐘。最後直頭响房到完全唔出黎做野迫我炒佢,我要佢自己辭職佢A準唔肯於是工人玩野,佢離開果晚我响屋企佢一直跟住我後面打散頭髮一路行一路喊仲不停叫亞mum,我即時同A準投訴工人辭職你地唔比而家佢咁玩法我D cam 影低,工人情緒咁失控你地要接返佢,間A準先接收返佢。佢有做牆紙嘅潛質。

jloklok  面壁思過????  發表於 12-1-7 16:02

別墅

回覆 回覆:mom懵地的帖子

訓晏教幾舒服

公爵府

2023年兔年勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 大廚勳章 趣教勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁而家佢辭職定當你炒佢呀? 佢咁鬼懶 叫佢返鄉下啦 請佢返黎好似請左個睡佛咁 成日瞓

別墅

佢口頭講話辭職好幾次佢公司唔肯要我炒佢,我末攞住d相嘈間公司最後比佢辭職

公爵府

2023年兔年勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 大廚勳章 趣教勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 mom懵地 的帖子

最緊要簽晒應簽文件 唔係一陣agent教佢玩野就麻煩 不過條友咁鐘意瞓 都應該冇心搵工 可能想玩野快d返歸 agent唔俾佢辭職可能佢未還晒錢 所以dum時間

男爵府

回覆:極品工人揾新僱主!!! 小心

間A準有問題!開佢名,唔好幫襯!

男爵府

引用:極品工人:SusXlowatX+(相同字母) ID+:+WX+

原帖由 mom懵地 於 12-01-07 發表
嘩我仲以為有鬼,由牆聶出來!

YuYuMother   /  睇見都火滾!  發表於 12-1-7 09:58

子爵府

鄧你慘,請個咁嘅極品返嚟

大宅

好離譜wor! mouth:樓主你搵邊間agent公司?

大宅

樓主你最好登佢張相出來 (打格仔遮住佢個口), 因為睇相會令人深刻d!

YuYuMother    發表於 12-1-7 09:59

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

mom懵地 發表於 12-1-7 01:56
成隻攝青鬼咁!

男爵府

引用:樓主你最好登佢張相出來+(打格仔遮住佢個口

原帖由 ivanama 於 12-01-07 發表
樓主你最好登佢張相出來 (打格仔遮住佢個口), 因為睇相會令人深刻d!
係呀!個媽媽講得啱!

子爵府

我不明白,她在那幅牆做甚麼?

jloklok  i wanna know too ! what da f**k is she doing?  發表於 12-1-7 16:03

複式洋房

回覆:極品工人揾新僱主!!! 小心

是賓?是印?海外工人?
好得人驚。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

如你錄起佢D神經發作, 仲要比多個月炒 咁即係明呃. 咁衰之工人, 咁衰之agent. 揾件神經婆來呃人.

公爵府

扒在牆都訓到,真係勁呀

侯爵府

咩人黎架, 情願企係度幾粒中都唔肯做野.

別墅

極品工人揾新僱主!!! 小心

件極品而家揾新僱主所以我响度叫大家小心。佢做戲好叻,有朋友黎佢就扮好慘行路一隻手义腰一手隻要靠牆等唔的人以為我虐待到佢咁,佢公司都唔信佢咁扮野因為次次叫佢做好D佢就喊到收唔到聲日日都話自己病。佢嘅大頭相就冇,試下再post 另外一張訓教相應該清楚D見到個樣。

保姆媽媽  唔明佢係到做咩lo..罸站咁既樣,,請到呢d真係喊三聲  發表於 12-1-8 02:19
jloklok  第一張相距發緊瘟呀?點解面壁既?  發表於 12-1-7 16:35

公爵府

回覆:mom懵地 的帖子

太差了!又一搏炒亞姐!你部Cam好清,請問乜野牌?

大宅

4眼易認....

首頁

尾頁

跳至