自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

唔會叫阿仔咁做,最多企開一邊等我

或者等佢返左學先買

子爵府

有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

接受到.我老公都成日同我去買.
有時佢自己去買比我.
M巾都係老公買比我.

禁止訪問

回覆:個阿媽買Bra, 叫個仔(大約10歲)一齊搵size, 你接受到嗎?

禁止訪問

引用:接受唔到...個囡去百貨公司走去搞啲bra都比

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

回覆:個阿媽買Bra, 叫個仔(大約10歲)一齊搵size, 你接受到嗎?

一陣個仔口快快番到學校講我呀媽36D

維港  36D唔怕俾人知, 自豪的呎碼  發表於 12-1-16 12:51
topkidsmom    發表於 12-1-15 22:34
---生命無價,請支持領養---

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

子爵府

當我揀緊爸爸嘅時候,見到 D 異性包括男孩子、男朋友、老公、老豆企埋入黎一齊揀同研究,我會寧願吾買吾揀離開,係影響到其他女仕尷尬囉!

係屋企性教育性研究吾緊要,但吾好影響到其他人囉!

子爵府

環保接龍勳章

我覺得冇問題,內衣衫褲或m巾,都係生活必須品,我個大女九歲細女四歲,我們行街買衫都一起,老公買底衫褲時,我們都有幫佢找size

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我唔會囉,怪怪地...

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

個仔又會肯

10歲都已經小學, 揀bra比同學見到, 真係邊度都唔駛去

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

禁止訪問

禁止發言

男爵府

只要清楚解釋給個仔聽
冇問題㗎 當性敎育姐

珍珠宮

莫講話 10 歲,再細 d 我都接受唔到
底褲都唔好啦

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

omg

伯爵府

happylamily 發表於 12-1-15 22:52
當我揀緊爸爸嘅時候,見到 D 異性包括男孩子、男朋友、老公、老豆企埋入黎一齊揀同研究,我會寧願吾買吾揀 ...

同意。我唔俾佢大庭廣眾係咁摷影響人,並不代表我要係屋企神神秘秘乜都唔俾佢知。
You think the only people who are people
Are the people who look and think like you
But if you walk the footsteps of a stranger
You'll learn things you never knew you never knew
-- Colors Of The Wind

禁止訪問

引用:有+d+男人鍾意偷女人內衣,+有可能係.......

禁止訪問

引用:一陣個仔口快快番到學校講我呀媽36D +

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

It is OK for me

首頁

尾頁

跳至