懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

各位加油呀,我都係高風險呀..我1/44,但頸皮個D就好正常,我26/1都去做NIFTY唔抽羊水了,我都希望自己PASS,各位媽媽要努力,俾D信心自己,我當初都係甘CRY,但我地要冷靜,同埋保持平靜..我地一定無事架

大宅

我都覺得廣華幾好..個次我拎住份報告去KW,我已經忍不住CRY,個NURSE係甘安慰我仲同我分析,仲話可以即刻安排我抽絨毛,之後我話我想做NIFTY,佢話如果負擔得起個6000去做NIFTY好過,因為安全好多,同做抽羊水一樣準確度,之後我話其實仲考慮緊,個姑娘話,唔緊要啦,我俾個期你做抽羊水,如果你唔去做NIFTY,就照時間去抽羊水,不過我都最後決定26/1去做NIFTYY,但佢地好好,都安排左俾我先,最緊要係我真係好麻煩,又易喊,佢地都好有耐性.......

大宅

睇清楚D先啦,我26/1會去劉教授個到,佢都好似幫人做結構架,但我真係唔SURE,聽人講佢分析得好好,又詳盡,不如我睇完之後,同你分享下,你到時睇下搵唔搵佢CHECK多次LOR

大宅

BABYPOMA:係呀.就係劉子健教授呀,其實我都好心急呀.....不過我覺得你睇多個醫生,聽下唔同意見先,好似我初初對NIFTY都好無知,但聽左好多意見後,都決定做NIFTY,其實做媽媽真係好辛苦..不過我覺得唔好甘易放棄,我自己都有擔心失落的時候,但大家互相鼓勵同支持啦

大宅

BABYPOMA:純粹個人意見,我覺得可以去一試,不過你可以再睇多次廣華個邊睇下點,然後將D報告俾劉教授分析下,我始終覺得睇多幾個會安全D,即係好似度頸皮甘,每個人度的手勢不同,度出來都唔會一樣的,最緊要搵一個方法,令自己會覺得安心,你要加油,努力呀..

大宅

如果你去劉教授到做會抽血加照結構,$6000

首頁

尾頁

跳至