美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日試左M6 facial, 對firming效果幾明顯,虎紋即時淺左,請問RF會唔會更好啲呢?有冇媽咪二種都試過,可否分享吓?

公爵府

引用:今日試左M6+facial,+對firming效果幾明顯,

原帖由 chuchuma 於 12-01-22 發表
今日試左M6 facial, 對firming效果幾明顯,虎紋即時淺左,請問RF會唔會更好啲呢?有冇媽咪二種都試過,可否 ...
請問你喺邊度做M6?幾多錢?我都係有虎紋架

伯爵府

danielboy 發表於 12-1-22 06:35
請問你喺邊度做M6?幾多錢?我都係有虎紋架
me too

大宅

回覆:M6 or RF Facial, 邊種係 firming 效果好啲呢?

我係馬鞍山做,試造價$580 大概三十分鐘,但唔包 facial。昨天做完效果好明顯,但今天好似又冇特別。我唔贊成去我果間,因為成日都book 唔到。我想如果部機得,去邊間都差唔多,除左價錢外。

子爵府

陪月勳章

RF會好D, 因為係刺激collagen,

M6去水腫多, 而且拉得唔好會好易鬆
今朝開咗個post, 睇咗一次, 呀女瞓哂覺想開嚟睇吓, 點知去咗待查, 最好認真咁查, 唔好掉埋一邊就算呀!!!!!!!!!!!
我未必會睇返哂d forum, 你哋可以pm我

大宅

回覆:M6 or RF Facial, 邊種係 firming 效果好啲呢?

OIC. Many thanks.

首頁

尾頁

跳至