少年成長

跳至

首頁

尾頁

大宅

好少事...不過今日真係好開心!!!!!

(1) bb今日發燒冇乜胃口(應該係打完1歲針嘅反應),餵佢食粥粥佢擰頭....係咁叫 : 奶奶.......我咪試下開支奶過佢,點知佢真係要食奶奶~~~佢第一次講奶奶同埋好似真係可以用說話令我明白佢想要乜.......

(2) 我俾手指餅仔佢,佢挨住我一路食一路睇書,食食下擰過頭餵我食佢支餅仔....個一刻,我真係好感動,好touching

湊咗佢一年...真係感覺到果種親密嘅感覺,就算佢第一次叫媽咪我都冇今日咁開心!!!!

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

Re: 好少事...不過今日真係好開心!!!!!

carolliu ,
與BB相處的每一刻都值得珍惜!唔算係少事啦!
所以,你開心的心情我好明白!
我仲會用簿仔記低一切,幾時發生,有時拎番出黎回味一番
My Two Princess

大宅

我有兩個女 大女Vanessa好生性 細女Venus好生肉

伯爵府

好戥你開心
唔知幾時我個囡囡又可以咁呢 ?
好期待呀 !!!!!

洋房

做媽媽真幸福, 尤其自己湊, 重正.....

禁止訪問

民房

我bb都識得餵我食餅

珍珠宮

我個女有時做d野出來 (如餵你食野,不斷叫媽咪,我叫 A 佢講 B...好感動, :-( ,原來她不知不覺間已經大個左.

男爵府

carolliu,

咁妳有無寫落diary呀?我一直都將亞仔既一點一滴寫低架!由我大肚到佢而家16個月大,就黎寫完第二本喇 睇番時,發覺好多野都唔記得,好彩有寫低乍!

首頁

尾頁

跳至