影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

楊桃 發表於 12-2-9 16:44
wow ~~ 乜咁耐架啦, 証明佢幾有眼光呀, 識得揀副咁 classic 既,
家陣都仲興呢款鏡架嘛 .......... ...
佢好多嘢都好多年架啦,佢好長情~~~係,咁要問下細路攞副玩玩先得啦~~~

翡翠宮

laamling 發表於 12-2-9 16:46
近排咪都係c9一個,最新消息係15號睇野豬,係呀,有劇本賣架,120一本。你就正啦,去左日本咁多日: ...

唉 ~~ 我有時都好懷念果時做 C9 既日子架, 每日諗下買
咩餸都好開心, 煮飯等老公返來嗒嗒 ..........

野豬既劇本, 120 蚊一本都唔平喎, 我諗我唔會買 lu .......
係呀, 超級正囉, 勁勁勁開心呀, 又冇睇到我啲相相先 .........

翡翠宮

laamling 發表於 12-2-9 16:42
都唔知點解佢可以越黎越靚,但依家新係精神左,但仲係比較瘦~~~
係呀,do do都好靚,係喎,你有冇聽子華之前上do do既電台節目???

確係精神左好多喎, 真係拍得佢好得呀 ..........

瘦呢家野, 如果佢仲係會成日壓力大, 又成日要度橋, 好難肥返架啦,
只望佢唔好再瘦落去囉 ........

聽左啦, 冇乜火花咁既, 不過 do do 做呢個節目冇佢平時咁生鬼架 ..........

翡翠宮

laamling 發表於 12-2-9 16:47
剛剛同你講左,我地真係心靈相通架啫~~~

真係咁橋呀 ........
咁梗係, 唔係點傾咁多年喎 ..........

翡翠宮

laamling 發表於 12-2-9 16:46
最新消息係15號睇野豬

15 號我果日生日呀 ...........
我 19 號晏晝睇呀 ...........

翡翠宮

laamling 發表於 12-2-9 16:49
佢好多嘢都好多年架啦,佢好長情~~~係,咁要問下細路攞副玩玩先得啦~~~
...

我前排先翻煲佢套絶代商驕, 講到鯰鯰鯰鯰鯰魚果度 ...........

水晶宮

楊桃 發表於 12-2-9 16:52
唉 ~~ 我有時都好懷念果時做 C9 既日子架, 每日諗下買
咩餸都好開心, 煮飯等老公返來嗒嗒 ..........
但你依家有錢喎,各有各好啦,你c9果段時間學識左煮乜嘢菜,有冇拿手嘢~~~
我會買架,因之前睇上一個"咁愛咁做",睇完好鐘意,但冇劇本買︳好彩之後有人將佢寫番出黎,咁我先可以回味咋~~~

梗係有啦,見你食得不知幾開心,仲要大出血添喎,有冇肥到先~~~

水晶宮

楊桃 發表於 12-2-9 16:56
確係精神左好多喎, 真係拍得佢好得呀 ..........

瘦呢家野, 如果佢仲係會成日壓力大, 又成日要度橋, 好 ...
係呀,所以佢話,都唔知點解tvb可以拍得佢咁樣衰喎~~~
都明,仲有就係佢自己都鐘意自己瘦果下,我諗佢下半年都唔洗肥,又要諗棟篤笑囉~~~

都要睇佢拍邊個既︳聽講子華果集係最好聽架啦,之前果啲仲悶~~~

水晶宮

楊桃 發表於 12-2-9 16:57
真係咁橋呀 ........
咁梗係, 唔係點傾咁多年喎 ..........
,人地幾咁掛住你,咁你又知唔知呀,衰鬼~~~

水晶宮

楊桃 發表於 12-2-9 17:00
15 號我果日生日呀 ...........
我 19 號晏晝睇呀 ...........
係,咁你同你老公去邊到慶祝先,驚果日唔得閒,依家同你講左"生日快樂"先~~~
19晏晝係尾二場,可能子華完場後會有多啲嘢講都唔定唔~~~

水晶宮

楊桃 發表於 12-2-9 17:02
我前排先翻煲佢套絶代商驕, 講到鯰鯰鯰鯰鯰魚果度 ...........
我睇左棟篤神探,而且睇完啦。係呀,我諗娛II會响做棟篤笑果時一齊出架啦,鐘於有望睇啦~~~

翡翠宮

laamling 發表於 12-2-9 17:02
但你依家有錢喎,各有各好啦,你c9果段時間學識左煮乜嘢菜,有冇拿手嘢~~~
我會買架,因之前睇上一 ...

咪就係唯獨因為 先做囉 ........

都有好多味架, 但其實真係唔難煮架, 只要有心就得 ......

坦白講, 今次有埋林嘉欣先咁有興趣睇咋, 我始終鍾意佢
既棟篤笑多好多囉 ........

真係嗒到冇時停果隻呀, 雖則貴左好多, 但去得就豁出去,
都費樹諗咁多呀 .........

今次真係勁出血果隻, 最瘋狂呢次呀, 又冇肥到喎 .........

翡翠宮

laamling 發表於 12-2-9 17:05
係呀,所以佢話,都唔知點解tvb可以拍得佢咁樣衰喎~~~
都明,仲有就係佢自己都鐘意自己瘦果下,我諗 ...

又係喎, TBB 真係拍到佢好唔掂當, 但絶代商驕果度,
拍佢係黑武士果張 poster 又好鬼靚仔架喎 .........
我勁期待佢個棟篤笑囉, 今次有啲想睇 3 場添呀 ........

我真係覺得個節目好一般, 森美小儀果個好聽好多囉 ........

翡翠宮

laamling 發表於 12-2-9 17:07
,人地幾咁掛住你,咁你又知唔知呀,衰鬼~~~

我承認我懶上黎, 有時上左黎都係齋睇唔覆, 係我唔岩,
我會檢討架啦 ..........

你有冇話俾 good good 知你開返個 post 呀, 叫佢有時間
就上黎留言啦, 反正我地都慣左等佢既 ..........

水晶宮

楊桃 發表於 12-2-9 17:20
咪就係唯獨因為 先做囉 ........

都有好多味架, 但其實真係唔難煮架, 只要有心就得 ......
睇黎份人工都............~~~
係,咁你老公真係有福啦,但有時煮嘢都要講分架,有啲人煮極都好唔掂~~~

你係林既fans,但佢唔係主角呀,所以可能唔會出得太多,你要有心理準備!對我黎講,佢做乜都會去睇~~~

依家對10梗係貴啦,但旦本啲嘢真係唔買唔食都對唔住自己!你就好啦,咁食都唔肥,比我都唔知會肥幾多啦!

係喎︳有冇fd同你講,叫你唔好去呀,因呢到成日都有人話朋友既朋友去完出左事~~~

翡翠宮

laamling 發表於 12-2-9 17:10
係,咁你同你老公去邊到慶祝先,驚果日唔得閒,依家同你講左"生日快樂"先~~~
19晏晝係尾二場,可能子 ...

多謝啊 ...........

果晚訂左枱响尖咀同老公嗒飯仔咋, 今年又唔諗住去旅行
慶祝, 因為 12 月去到出哂血, 未回到氣住, 不過如果我老細
果日响度, 我會請病假唔返囉 ..........

第 2 日要返工嘛, 星期六又唔得閒, 所以先買 19 號咋, 好彩
我當時問得切你, 又趕得切去買飛添咋, 最抵鍚都係你 .......

翡翠宮

laamling 發表於 12-2-9 17:14
我睇左棟篤神探,而且睇完啦。係呀,我諗娛II會响做棟篤笑果時一齊出架啦,鐘於有望睇啦~~~ ...

我近期冇煲劇呀, 轉左睇小說, 因為早前睇左套大陸劇
"步步驚心" 中哂毒, 特登睇埋佢套小說黎, 家陣都唔知
翻煲左第幾次啦 ..........

次次等佢出返啲棟篤笑都等到頸長架啦, 所以我都係响
youtube 度睇人地錄果啲黎步下咳咋, 前幾日先睇完,
笑到我啲同事以為我做乜 .........

水晶宮

楊桃 發表於 12-2-9 17:23
又係喎, TBB 真係拍到佢好唔掂當, 但絶代商驕果度,
拍佢係黑武士果張 poster 又好鬼靚仔架喎 .........
...
係呀呀,真係唔知佢地點拍既︳但某個鏡頭都好正既︳好似奸人堅有一個鏡頭拍得佢靚到呀~~~
我可能都會睇3場呀,因睇完今次唔知幾時會再開~~

因佢地唔係做慣電台,仲有就係佢地同阿占佢地真係唔多夾~~~

翡翠宮

laamling 發表於 12-2-9 17:28
睇黎份人工都............~~~
係,咁你老公真係有福啦,但有時煮嘢都要講分架,有啲人煮極都好唔 ...

一般架咋, 但就叫做多份收入, 鬆動再多啲咁解 ...........

話薯話, 我真係煮得好味過佢好多架, 所以果時佢次次都嗒
到 lam lam 脷 .......

唔係呀, 不過覺得呢個配搭幾新鮮咋, 同埋我覺得林嘉欣個樣
好甜, 真人應該會好靚女 .........

過得去就唔會計住架啦, 不過對 10 幾好, 好鬼易計數, 完全唔
駛諗 .......

我上網都睇到好多, 但我地冇理囉, 身邊亦有好多人去, 福射後
我都去過 2 次咯, 唔理 lu ...........

翡翠宮

laamling 發表於 12-2-9 17:35
係呀呀,真係唔知佢地點拍既︳但某個鏡頭都好正既︳好似奸人堅有一個鏡頭拍得佢靚到呀~~~
我可能 ...

但棟篤果時又拍得佢好鬼得架喎, 呢套真係百看不厭架,
佢果時同蔡少芬真係無懈可擊, 我老公有時都叫我攞出
黎播架 ............

你既然咁講, 我一於睇 3 場先, 記得預一場我地一齊睇架 .......

完全唔夾囉, 一啲火花都冇, 我估佢地揀啲精華黎播都揀
到頭都痛埋囉 ..........

首頁

尾頁

跳至