夫婦情感

跳至

首頁
45678...15

尾頁

別墅

回覆:我的褔建男友 - 姑寒又鵪鶉

比我走左九世,你可以忍到兩年,不過好彩你終於肯飛佢

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

樓主同男朋友分咗手,仲可以攞番晒D錢,
咁就好啦,大家都無拖無欠.
慳係好事,不過過份咗就唔係好事,
其實我想問樓主知唔知你個前EX有幾多儲蓄呢?
同埋樓主同前EX講分手時,佢有咩反應呢?

男爵府

我唔係好明你做乜仲要同呢d人一齊,拍拖都咁樣,結左婚仲得了?錢都搵番,走頭啦!你留低為乜先?

珍珠宮

頂唔順就分開啦!何必委屈自已

大宅

我諗起有一次同老公去食野, 對面既男女食車仔麵, 個女仔口渴想叫杯野飲但個男人唔比, 話貴...我即刻多謝老公比我order檸七.

同埋覺得個女仔跟著個男人真係令父母傷心!!

真係有人咁刻薄囉

子爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

你又忍到嘅

子爵府

我的褔建男友 - 姑寒又鵪鶉

初時識我老公,佢又係好慳,冇心思,唔浪漫。啲幾年我不斷train佢,琴晚佢自己book了蘇豪餐廳同我食飯,又買左好大紮花比我。我唔係要好物質主義,但係男人偶然肯使錢係女人身上,都係愛既表現。當然我知琴日使得多,又靜靜雞塞左一千蚊入佢銀包,佢見到仲話我傻,要留低紀念唔用喎
樓主呢件極品,弓喜你閃左

大宅

我係褔建人都勸你唔好搵福建男人做老公,我覺得好多福建男人俾阿媽中到似裙腳仔,擔唔起頭家。

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

樓主忍到咁耐,好野

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

恭喜妳~2.14重生

前面是絕路~希望在轉角

大宅

Gum 都認到,得罪講句,我們女人之羞。除非你本人不介意。

禁止訪問

睛靈勳章

引用:樓主同男朋友分咗手,仲可以攞番晒D錢,咁就

大宅

好彩我個福建老公唔係咁不過佢屋企人一樣咁....

男爵府

其實我屋企係福建人, 老公都係
不過我兩個細佬同老公都吾係甘既人
情人節老公仲送左一大札花給我
所以絶對係人既問題, and then 樓主千其吾好比佢哄返, 真係好難頂

水晶宮

hashtag影視迷勳章

你仲後生,早走早著啦。。。

大宅

揾過件啦

珍珠宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章

飛得啦.....做男朋友都咁, 第時做老公點算!!!

我老公都係福建人, 同佢拍拖時都成日買野比我ga, 咩都佢比$, 唔會好孤寒.... 但拍耐左,佢會開始孤寒左, 唔係餐餐佢請lo, 我有時會比下$, 同埋佢都好鐘意叫人買野比佢mouth: (佢本身自己好大使, 買好多野)

婚後,財政好獨立ga, 佢話佢父母都係咁, 一人一份, 唔會比多家用我, 比果d 都係供樓既, 聯名a/c.......

至於6299, 咁佢地好錫個仔, 個仔想食咩佢地都會買,所以咩都係好新鮮既, 唔食比老公食隔夜飯, 我次次去到都大魚大肉咁滯.....就算依家婚後, 生埋阿仔, 阿仔鐘意食雞脾肉,佢都會買成隻新鮮雞比阿仔食 (只係食1隻脾jer) , 但如果得6299,佢地就食得好簡單

禁止訪問

睛靈勳章

子爵府

回覆 Carmen8866 的帖子

我老公都是福建人, 但极少會同我 SHARE 一碗野吃 , 他 說 , 出來食, 不可以吃得甘寒孫 , 慳住荷包 ,不如沒出來食
但就是有的大男人, 所以我覺得是睇人, 不關邊度人事....

好在你識飛左他 , 比我都頂不順 , 男人老狗, 不請你吃, 我自己出錢吃,/ 買 野 ,仲要比你 管

叫他趁家回家找阿娘啦

珍珠宮

好媽媽勳章

我的褔建男友 - 姑寒又鵪鶉

女人青春唔多, 睇透左係唔夾就快d閃,唔好拖多幾年人老豬黃先黎後悔就麻煩喇

自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

首頁
45678...15

尾頁

跳至