美容扮靚

跳至

首頁
12345...9

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

回覆 塵大聞 的帖子

請問G-MARKET 既It's Skin產品係咪好似基本上每月中都有一次30% off sale架? Thanks~

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

cary509 發表於 12-2-17 12:23
回覆 塵大聞 的帖子

請問G-MARKET 既It's Skin產品係咪好似基本上每月中都有一次30% off sale架? Thanks~ ...

唔清楚, 只知對上一次好似1月頭

kawaiibb  上次係8折咋~~  發表於 12-2-18 03:44
cary509  唔該晒先  發表於 12-2-17 12:36
BK の 會員
Merry X'mas!!!

大宅

回覆 塵大聞 的帖子

我計過係Gmarker 單買呢樣~~連運費要389~~(TOTAL:W55580 我用0.007計)~~但團購只係要$380~~~我未買過~~唔知有無計錯~~~定是買多D野運費會平D

cary509  係呀,單買一件真係唔抵,我揀了10件佢既product,運費hkd200唔使  發表於 12-2-17 12:36
[

公爵府

肥bb媽媽 發表於 12-2-17 12:28
回覆 塵大聞 的帖子

我計過係Gmarker 單買呢樣~~連運費要389~~(TOTAL:W55580 我用0.007計)~~但團購只係要 ...

單買一件就真係唔化算嘅

BK の 會員

子爵府

回覆 塵大聞 的帖子

我想問香港賣幾多錢?

塵大聞  唔係幾清楚, 不過唔會平得過呢個價  發表於 12-2-17 12:59

複式洋房

多謝大大分享呀......我都打算買精華同CREAM,power 10

複式洋房

請問係咪註冊左就會知道幾時做promo 架?

同埋it skin 仲有咩product 好用,介紹下...

thx

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

邊支係精華?係米五顏六色果個??

公爵府

心思思31 發表於 12-2-17 14:48
請問係咪註冊左就會知道幾時做promo 架?

同埋it skin 仲有咩product 好用,介紹下...

要自己CLICK入去先知, 佢無通知幾時做PROMO,
其實我都未用過我見佢咁平, 都買左cream, serum, eye serum, mask, peeling gel, bubble cleanser試下
BK の 會員

禁止訪問

禁止訪問

公爵府

may0317 發表於 12-2-17 15:01
回覆 塵大聞 的帖子

可吾可以俾蝸牛精華條LINK我 THX

http://english.gmarket.co.kr/challenge/neo_goods/goods.asp?goodscode=201279512&pos_shop_cd=EN&pos_class_cd=90000001&pos_class_kind=T
BK の 會員

禁止訪問

禁止訪問

公爵府

may0317 發表於 12-2-17 15:25
100片果個我吾係好識睇可吾可以教下我

我想要030同008各50片應該點寫上去 THX ...

我搵到間仲平 http://english.gmarket.co.kr/challenge/neo_goods/goods.asp?goodscode=107754760

你見佢中間有教點填的
BK の 會員

禁止訪問

公爵府

塵大聞 發表於 12-2-17 15:30
我搵到間仲平 http://english.gmarket.co.kr/challenge/neo_goods/goods.asp?goodscode=107754760

你見佢 ...

佢舉左example

EX> [1]팩선택 5가지 1번 3번 24-1번 27-1번 30-1번
[2]팩선택 5가지 5번 6번 29-1번 18번 31번

EX> [1]팩선택 5가지 1번40매 2번10매
[2]팩선택 5가지 3번50매

EX> [1]팩선택 5가지 1번 50매
[2]팩선택 5가지 1번 50매

我諗應該填

5번 50매

27-1번 50매

BK の 會員

子爵府

回覆 may0317 的帖子

點知是有100 PCS?