在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

因我公司是一人公司,好閒,如果間中出去一個上/下午都可安排到。
所以想問下是否有mama做過神秘顧客(兼職)...看看這行是否能做的...
many thanks!

公爵府

畀面勳章

回覆 dadayip 的帖子

我做過呀
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

大宅

畀面勳章

回覆 winwin815 的帖子

WINWIN815,您做過,是邊間呀,,,? 仍在做嗎? 因我現在見到有間"Athena"公司請人,不知是否APPLY好...
因吾知這些調查一般是如何做....又吾知是否做得黎,好像調查完要寫REPORT...

您有空的話,是否可詳細一點說您點做架...?

THANK YOU AH...

公爵府

畀面勳章

回覆 dadayip 的帖子

我做過好多間, 有係個間公司自己請人做神秘人, 如百佳, H2O, 有透過RESEARCH公司或者AGENT, 如馬會, 滙豐咁, 我都試過係ONE-MAN BAND公司, 所以中間走去做神秘人, 我就覺得幾好玩, 不過要填REPORT, 要DEPENDS份REPORT複唔複雜, 佢地要求高唔高, 因為複雜呢, 要寫好多野, 要求高呢, 要形容得好仔細, 相反, 有D嫌我寫得太多添...HOHO

價錢係DEPENDS份卷長短同埋複雜程度既, 但係要留意佢ASSIGN比你既數目, 若一日只去到一間, 就有點兒浪費時間, 最好一次過做到3間咁, COST EFFECTIVE D

我要收工啦, 你可以繼續問, 我晏少少覆你

歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

大宅

畀面勳章

是否知道邊間仍請人和有沒有介紹呀? 我有興趣呀....
但所謂收戊DEPEND份問卷是否複雜,那您試過最平收幾錢..最貴又可收幾多呢...
因我住上水,在尖東返工,如果路途太遠,是否會蝕車費呀....我怕做左吾夠坐車..呵呵護

謝謝您呀...!

公爵府

畀面勳章

回覆:有沒有mama做過神秘顧客(兼職)

複雜 - 好多open question, 要寫字
簡單 - 只係選擇題
長短 - 睇紙數

基本上搵得神秘人,都係連鎖店,多數週圍去既,有限你幾時去,有要你限期前就可以

我第一次做係讀大學時,幫百佳,十幾年啦,忘記左幾錢一間,最近既係h2o, 過百

歡迎參觀『文。穎之家』

大宅

畀面勳章

IC, thanks for your reply ah..

伯爵府

萬X會請神秘人,每個月都要CHECK員工

男爵府

我做過某名牌的神秘顧客, 幾好玩, 但好怕要寫report....

子爵府

我都好想做, 係邊到有得APPLY呀? 之前呢到有BK媽媽話請, 我SEND左RESUME去, 無覆我, 可以嚴我老.

複式洋房

我都想知邊度有請人~想試下

大宅

畀面勳章

我就是看到這些網頁有提請神秘顧客(兼職):

http://www.facebook.com/mysteryshoppers
http://www.facebook.com/myjobshk
http://www.jiujik.com/jsregular. ... 98978&jobno=K01

因我在2月頭做左個手術所以現在在家休養中,好得閒咪SEARCH下D PART TIME JOB LOR,但未APPLY 架!
加上又吾知是否會有些呃人,所有才開POST問下人是否做過...如果D JOB是堅的,時間又許可的話,我第時才會APPLY的....

如有其他MAMA做過,煩請多給一些意見作參考,謝謝了....

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

大宅

畀面勳章

剛剛路過BK"求職招聘"個出版,發現原來有D請神秘顧客(兼職)公司是騙人的﹕
http://www.baby-kingdom.com/foru ... &extra=page%3D1
http://www.baby-kingdom.com/foru ... &extra=page%3D1

如各位有心APPLY神秘顧客(兼職)...煩請注意小心選擇公司,以免招致損失呀!

首頁

尾頁

跳至