懷孕前後

跳至

首頁
34567...8

尾頁

複式洋房

引用:回覆+Aidenmom+的帖子 e...乜dr+so有st+pa

原帖由 lovebabyking 於 12-02-27 發表
回覆 Aidenmom 的帖子

e...乜dr so有st paul 既咩? 個list 冇呢間既?
因為ST.paul以前啲護士唔睇epidural落葯,所以dr.so拍開既麻醉師唔去,但最近床位太緊張同麻醉師去番話ok,所以佢都去。我本來都諗首選養和,第二Canossa,兩間都冇只有揀ST.paul。
你都係開刀嗎?

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

係呀, 咁你係搵邊個麻醉C ge?都係0係dr so clinic 裡面搵ge? 咁E+係咪dr so 個list 有埋st paul ge?

大宅

回覆:Aidenmom 的帖子

St Paul好多b6,會否諗港安,好似service好但貴少少!明德呢?

複式洋房

回覆:lovebabyking 的帖子

我妹妹兩個小朋友都係dr.so接生,兩次都係姓邱既幫佢做epidural,佢話佢手勢好好,我都會搵佢。

大宅

回覆:lovebabyking 的帖子

我的麻師係dr so找,叫Andrew Chan

複式洋房

回覆:PPyeung 的帖子

我已落訂喇,我應該會住私家房,分別應該唔大。因為上胎係自然,今胎隔得耐同高齡想開刀,有啲緊張。真係好難得撞到你又係睇dr.so同開刀媽咪分享經驗!

大宅

引用:我都係wor,+William+丫麻佢開刀手世好唔好

原帖由 lovebabyking 於 12-02-23 發表
我都係wor, William 丫麻佢開刀手世好唔好呀?痛5痛呀?傷口埋得靚唔靚呀?

...
傷口未知靚唔靚,但用薬後不算痛,初頭谷奶仲痛!Dr So最後收32k,三人房,巡房每次2k,所以今次dr 費係大半,Canossa只收1/3

大宅

引用:我已落訂喇,我應該會住私家房,分別應該唔

原帖由 Aidenmom 於 12-02-27 發表
我已落訂喇,我應該會住私家房,分別應該唔大。因為上胎係自然,今胎隔得耐同高齡想開刀,有啲緊張。真係好 ...
私家房應該貴好多,埋單一定超過十萬,因為dr so見私家房應該收貴d,負擔到都好,因走廊好多b6

大宅

引用:我已落訂喇,我應該會住私家房,分別應該唔

原帖由 Aidenmom 於 12-02-27 發表
我已落訂喇,我應該會住私家房,分別應該唔大。因為上胎係自然,今胎隔得耐同高齡想開刀,有啲緊張。真係好 ...
我今次一路又食止痛,又塞薬,又腰封,比上胎無咁痛,其實上胎都唔算太痛,上次分別只在沒有塞薬!
所以dr so都係手勢好既!

別墅

回覆:PPyeung 的帖子

Hihi, 想問下有餵奶沖涼班的嗎?要錢嗎?我3月尾都會入去生了,好緊張

珍珠宮

回覆 PPyeung 的帖子

咁andrew chan係咪係dr so clinic 裡面D 人黎ge? 佢收費又幾多ge?coz 我知佢clinic有3位麻醉C but我未睇咩名,我仲未夠期要見佢呀,now 我18w+

複式洋房

引用:Quote:原帖由+Aidenmom+於+12-02-27+發表我

原帖由 PPyeung 於 12-02-27 發表
私家房應該貴好多,埋單一定超過十萬,因為dr so見私家房應該收貴d,負擔到都好,因走廊好多b6

...
Dr.so收4.5萬,因真係怕左啲b6,講野又大聲。想下你揀的兒科dr.hui,大概咩年紀,經驗ok嗎?

珍珠宮

PPyeung 發表於 12-2-27 13:44
我的麻師係dr so找,叫Andrew Chan

aiya...sorry我記錯左, 佢clinic係有3位兒科至真,你搵邊位兒科dr ah?

珍珠宮

Aidenmom 發表於 12-2-27 14:30
Dr.so收4.5萬,因真係怕左啲b6,講野又大聲。想下你揀的兒科dr.hui,大概咩年紀,經驗ok嗎?

...

咁佢係st paul收4.5萬都唔平wor,你係am / pm開刀ge?

複式洋房

引用:Quote:Aidenmom+發表於+12-2-27+14:30+Dr.s

原帖由 lovebabyking 於 12-02-27 發表
咁佢係st paul收4.5萬都唔平wor,你係am / pm開刀ge?
Dr.so唔會按醫院收費架,已經約左8am,如果揀時間可能要另外再加$

珍珠宮

我都知, 咁我都冇揀時間,到時我都估我係8am 開刀lu,咁你搵左兒科dr未呀?

複式洋房

引用:回覆+Aidenmom+的帖子 我都知,+咁我都冇揀

我都知, 咁我都冇揀時間,到時我都估我係8am 開刀lu,咁你搵左兒科dr未呀? ...
我未諗定,聽日去覆診會問下啲姑娘

珍珠宮

回覆 PPyeung 的帖子

咁你睇到傷口再報告丫. tks,

我又想問開刀其間佢有冇一路同你講下野等你relax ge?我7月搵佢開刀ge,E+已經有D驚定開刀喇...coz我係新手JM,真係好多野想G多D

珍珠宮

Aidenmom 發表於 12-2-27 15:05
我未諗定,聽日去覆診會問下啲姑娘

麻煩到時再報告丫. tks,

珍珠宮

PPyeung 發表於 12-2-27 14:04
我今次一路又食止痛,又塞薬,又腰封,比上胎無咁痛,其實上胎都唔算太痛,上次分別只在沒有塞薬!
所以dr ...

塞藥要塞幾多日ge?

首頁
34567...8

尾頁

跳至