單親天地

跳至

首頁
34567...20

尾頁

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:yfceo+發表於+12-2-24+14:02+"難肥"

原帖由 fiona920 於 12-02-24 發表
相睇

有剩唔要記得益下我
係呀,攪笑呀呢
放心,實有剩,佢話有兩件介紹我識,wakakaka

應當一無掛慮,只要凡事藉着禱告、祈求和感謝,將你們所要的告訴上帝。
上帝所賜那超越人所能了解的平安(註),必在基督耶穌裏,保守你們的心懷意念。

翡翠宮

2018復活節勳章 BK猜猜猜慶中秋

yfceo 發表於 12-2-24 14:26
係呀,攪笑呀呢

...
加油
人與人之間的感情很脆弱~ 珍惜那個能夠讓你做回真正自己既人~ 活在當下!

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

相睇??? count in, thx~~~

呵呵呵...
今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-24 13:49
有好野實益大家,包係我身上下一句:不過有先算啦

咁又冇俾人趙喎,佢 ...

你睇清楚d啦,我咪就係話"講過就算架啦":lol

閒事少理,只談風月,不談正事{{我要......絕對領域}}

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-24 14:26
係呀,攪笑呀呢

...

有兩件咁多.........
閒事少理,只談風月,不談正事{{我要......絕對領域}}

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-2-24+14:26+係呀,

原帖由 fiona920 於 12-02-24 發表
加油
大家咁話

應當一無掛慮,只要凡事藉着禱告、祈求和感謝,將你們所要的告訴上帝。
上帝所賜那超越人所能了解的平安(註),必在基督耶穌裏,保守你們的心懷意念。

琥珀宮

引用:相睇???+count+in,+thx~~~++呵呵呵...+

原帖由 dordor1207 於 12-02-24 發表
相睇??? count in, thx~~~

呵呵呵...
好呀,hehe

琥珀宮

引用:+本帖最後由+wayso+於+12-2-24+15:23+編輯+

原帖由 wayso 於 12-02-24 發表
嘩,又放大又紅字我未有耐老花丫

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-2-24+14:26+係呀,

有兩件咁多.........
係呀

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-24 15:35
嘩,又放大又紅字我未有耐老花丫

我講得咁清楚你都唔知,就係怕你睇唔到囉...

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-24 15:35
係呀

今時今日仲淨兩件好野,應該都好好野囉..

講笑咋

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-2-24+15:35+係呀今

今時今日仲淨兩件好野,應該都好好野囉..

講笑咋
我fd 仲即刻開左其中一件既相俾我睇,個樣仲吾差嫁

哈哈

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-24 16:07
我fd 仲即刻開左其中一件既相俾我睇,個樣仲吾差嫁

哈哈

仲唔差添呀,即係性格有問題啦...

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-2-24+16:07+我fd+仲

仲唔差添呀,即係性格有問題啦...
哈哈,我開頭都係咁諗lee 個世界上乜仲有好男人咩

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-24 16:15
哈哈,我開頭都係咁諗lee 個世界上乜仲有好男人咩

咁都未必無嘅,我都覺自己好架,係人地唔覺之嘛...

你咪當識多個朋友囉,又唔一定要做人世架嘛...

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-2-24+16:15+哈哈,

咁都未必無嘅,我都覺自己好架,係人地唔覺之嘛...

你咪當識多個朋友囉,又唔一定要做人世架嘛... ...
Yeah,i like lee 句"係人地吾覺之麻"
係嫁,當識多個朋友出來飲飲食食都happy

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-24 16:26
Yeah,i like lee 句"係人地吾覺之麻"
係嫁,當識多個朋友出來飲飲食食 ...

咩啫:tongue:...我不嬲都話自己基本係好人架啦...

係呀,其實你外向,有男有女咁,成大班酒肉友,
不知幾爽...

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-2-24+16:26+Yeah,i+

咩啫...我不嬲都話自己基本係好人架啦...

係呀,其實你外向,有男有女咁,成大班酒肉友,
咩基本姐
我地"根本"就係好人

係呀,多啲出去玩,吹下水又一晚,啲時間好過好多呢

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-2-24 16:52
咩基本姐
我地"根本"就係好人

好唔好人都無所謂啦,
鍾意我咪吹吓水,唔like嘅,由佢架啦...
邊理得咁多

咁你擇左日子去睇未啫...

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-2-24+16:52+咩基本

好唔好人都無所謂啦,
鍾意我咪吹吓水,唔like嘅,由佢架啦...
邊理得咁多
擇日?哈哈,邊有咁快呀,我等通知咋
我在乎果餐飯有咩好野食先係重點

首頁
34567...20

尾頁

跳至