派對情報

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

大家好,我和BK另一位MAMA"GCCHAN"都打算在4月幫小朋友搞過生日會(不同日子),都想找一些PARTY PLANNER來表演MAGIC和鈕氣球,我們都分別聯繫了一些PARTY公司格價和比較收費內容。如果有D BK MAMA也是差不多時間搞,不如一齊分享一下呀.....

又或者如果有D MAMA已搞過,而又有建議的話,希望也來提點一下我們...THANKS!

禁止訪問

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

我依家都睇緊有關資料.
唔知你又有咩心水公司呢?
我見bk 大部分人都推party mxxxc.
其實呢間又係咪真係咁好呢?
雖然我在線,但可能行開左

大宅

畀面勳章

回覆 yinmelody 的帖子

HELLO,YINMELODY,

其實我現在跟"GCCHAN" MAMA都分別找了5-6間PARTY公司格價和問報價內容了!

坦白講,個個講的內容其實差不多,主要是價錢LOR....因我們都受BUDGET所限,又吾係想搞世紀派對,所以大家都一致想找一家平、好、正的PARTY 公司。

初步來說,我們現在大家都覺得有一間叫"HXXXXY BIRTHDAY PARTY" (不是有2個HAPPY那間)的聯繫人較熱心和態度OK,因其他有D公司報左就算,態度有點搵我就係甘,吾搵我咪算,都吾似想做生意。

不過現在仍未CONFIRM究竟會揀邊間,因我仍在找場地("GCCHAN"已有場地)。等我下WEEK決定好場地再跟大家分享最新情況啦!

tungtung0408    發表於 12-2-25 18:47

禁止訪問

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我都係4月攪呀 啱啱落咗訂

別墅

引用:我都係4月攪呀+啱啱落咗訂+

原帖由 wing 於 12-02-25 發表
我都係4月攪呀 啱啱落咗訂
你用邊間?

別墅

對於我黎講,最重要係對方可以令小朋友投入先有用。我見有d post話吸引唔到小朋友去欣賞魔術

男爵府

我2月19日幫囡囡同班內2位同月份同學仔一齊攪生日會, 朋友介紹咗一間, 我地選擇咗小丑造型, 呢位哥哥好掂, 氹到大人同小朋友都好開心, 我今次BOOK咗2個鐘, $2000 (包水晶紋身, 魔術, 集體遊戲同扭波波), 有36個小朋友....好盡興呀!!!!

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

PJ2015 發表於 12-2-25 23:24
你用邊間?

party party

別墅

引用:Quote:PJ2015+發表於+12-2-25+23:24+你用邊

原帖由 wing 於 12-02-26 發表
party party
Thz.岩岩睇左,但唔見佢有服務提供只係見場地佈置同氣球

別墅

引用:我2月19日幫囡囡同班內2位同月份同學仔一齊

原帖由 carol_kk 於 12-02-26 發表
我2月19日幫囡囡同班內2位同月份同學仔一齊攪生日會, 朋友介紹咗一間, 我地選擇咗小丑造型, 呢位哥哥好掂, ...
你用邊間?

伯爵府

PJ2015 發表於 12-2-26 01:03
Thz.岩岩睇左,但唔見佢有服務提供只係見場地佈置同氣球

http://www.partyparty123.com/package.htm

你睇下呢度 有package的 ^^

yinmelody  THZ  發表於 12-2-26 18:10

男爵府

PJ2015 發表於 12-2-26 01:03
你用邊間?
E & K

大宅

BK Milk勳章

回覆 carol_kk 的帖子

請問可否俾多少少資料, 例如, $2000 會有多少工作人員 ?? 會否包場地佈置 / 邀請卡 / banner 等 ?
因我都請差不多30位小朋友, 想找家可控制場面, 攪到氣氛的 party planner, THX

大宅

Poo得好勳章 笑得好勳章

講真其實玩既野都係差不多
所以真係睇佢帶唔帶到個氣氛

大宅

我無地方介紹,但我之前搵到個小丑好得喎,識得攪氣氛,有得扭波波,仲有埋魔術,做埋mc,如果你要就pm我,我比個電話你去問呀

別墅

Carol kk, please can you pm me the website or tel no, and the name of the clown that you used? Thanks! I hope to hire someone that can really make the ch保存數據ildren happy.

男爵府

GCCHAN 發表於 12-2-27 09:21

請問可否俾多少少資料, 例如, $2000 會有多少工作人員 ?? 會否包場地佈置 / 邀請卡 ...

其實你係YAHOO度SEARCH "E&K MXXXX"就有資料.......$2000只係一位小丑, 做哂水晶紋身, 魔術, 扭波同集體遊戲, 仲帶埋唱生日歌囉!!!! 呢個價錢只包小丑咋, 未包場地佈置, 其實好間單用汽球已經可以好靚, 邀請卡我自己設計, 然後拎去曬4R相就攪掂

我今次有36位小朋友參加生日會

伯爵府

party party 既PACKAGE寫明有party姐姐帶玩遊戲,身體彩繪,扭氣球 所以吸引咗我 希望到時唔會失望啦

GCCHAN  我個仔其實係4月4日生日(6歲), 不過星期日比較得閒, 所以攪星期日  發表於 12-3-1 18:01

首頁

尾頁

跳至