跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

本人擬於4月8日下午2時至5時幫兒子搞4歲生日會。
原想在新都M記搞,但他們講明不能請人回來現場表演MAGIC和鈕氣球,而他們又沒有提供。因此便打消在M記搞生日會。而又原本找天平村綜合青少年服務中心搞,可惜他們當天又沒場地提供。現在頭痛緊不知在那裡可搞生日會。

希望上水區MAMA幫忙建議一下生日會場地。

或者如有MAMA可幫忙訂到會所(如奕翠園、皇府山等),除訂場費用外,我可額外再付一點費用以多謝有關MAMA幫手。

THANK YOU!

禁止訪問

大宅

畀面勳章

回覆 a4ae86 的帖子

A4Ae86,謝謝您的回覆。
但My Siubo 我問過,個場有點小,因我現在估算小朋友有15-20人(3-10歲),但加埋大人可能有50人呀,My SiubO說一般只可容納30人左右。

所以我才打算去會所搞咋!

禁止訪問

複式洋房

御景峰OK?

大宅

畀面勳章

回覆 moonchan0613 的帖子

hi,moonchan0613,謝謝您回覆呀!

不過現在千辛萬苦終於搵左粉嶺帝庭軒賽馬會綜合青少年中心搞小朋友的生日會了!
原本想在天平村的賽馬會綜合青少年中心搞..但個日他們要搞活動所以沒期給我。
不過後來發現雖然大家都係賽馬會綜合青少年中心..收費會很不同...梗係粉嶺貴d...

但anyway..是否也可告訴我,您們會所如果要租房用來開生日會,是如何收費...
因未來看是否可搞過北區mama活動,哈哈...btw,您有小朋友未?

洋房

回覆:dadayip 的帖子

奕翠園會所好似要一百元一小時,算唔算貴?

複式洋房

回覆:想找上水區MAMA幫忙訂會所搞小朋友4歲生日會

我以前住奕翠園記得係要100幾,不過奕翠園有兒童室,仲有下面有大公園,都好好!我樓下細好多,不諗你50人,可能我樓下都係細。

我小朋友17個月,我之前都想做一個北區媽媽gathering !

別墅

回覆:moonchan0613 的帖子

好主意!

大宅

畀面勳章

回覆 moonchan0613 的帖子

哦,小朋友17個月,報n班嗎? 選好了沒有?

首頁

尾頁

跳至