嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

如題, 好唔好呀?
我見價錢唔錯... 又輕巧... 好容易carry around...

下面又有個籃籃~

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Combi, 好好用,亦好輕身

男爵府

回覆 wcpcelia 的帖子

係呀.. 我見好多人用... 兩款好似~

wcpcelia    發表於 12-2-26 19:27

男爵府

回覆:有無JM用Combi / Graco bb 車?

我用combi真係好方便,自己帶個囡出街上落車都無問題,唯一就係車身窄。

希望囡囡健健康康~快高長大呀!!!!1家人幸幸福福~:ilov

大宅

Combi is ok, cos I prefer less bulky strollers. It is also very light and easy to carry.

男爵府

combi 心水

大宅

wyeth冷知識勳章

Combi 幾好,抱住個仔都可以單手開車

choco623  goooooooooooood!!  =)  發表於 12-2-26 22:41

男爵府

melody囡囡 發表於 12-2-26 19:41
我用combi真係好方便,自己帶個囡出街上落車都無問題,唯一就係車身窄。

...
係lor, 但應該夠用... 如果我一個人單拖呀b出去都應付到~ hehe

男爵府

回覆 moonzinc 的帖子

yes, me too.. so i may consider combi...

男爵府

邊到買到價錢ok既Combi? hehehe

pippenma  而家Jusco, Yata都減緊價,你去睇下。  發表於 12-2-27 05:17

男爵府

pippenma
而家Jusco, Yata都減緊價,你去睇下

Thanks!! 早知琴日去啦...
要等到今個星期先有得去... 唔知到時重有無減價..

別墅

graco都好好用架,價錢實惠,外觀又ok,我嗰架bb車都係graco,大仔用左兩年幾,而家細仔用緊都仲好好用,除左啲布稍為有啲舊外,其它都仲好好,最緊要係佢細細部可以好容易就入到地鐵既閘口,唔駛專登搵大閘入.

男爵府

回覆 tammykpt 的帖子

我就係見到兩款都差唔多... 所以唔知點揀.

大宅

回覆:choco623 的帖子

我仔用Combi 可以單手開/收車,好方便!

choco623  heheh thanks!  even your son can handle it..  hahaha    發表於 12-2-27 13:29
Our anniversary[br]

大宅

我用緊combi 同chicco 兩架車,如果自已同bb出街就一定combi ,因為可單手開收車,又輕連人同車搬都可以,不會車身細,個仔坐得辛苦d,同埋無購物籃,買完野無位放!chicco 車身好大,個仔好舒服,不過自己一個人搬唔到,出街唔可以收車!但購物籃超大,買野好方便!我覺得剛出生bb 就combi ,大左先再考慮換車!

umama  仲要考慮係咪大隻b,如果係,combi好快唔啱  發表於 12-2-27 15:17

侯爵府

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

朋友推薦bugarboo, 但好貴!:;pppp:

男爵府

vicky369 發表於 12-2-27 14:19
我用緊combi 同chicco 兩架車,如果自已同bb出街就一定combi ,因為可單手開收車,又輕連人同車搬都可以, ...
ahahhaha 唔通出左世先買bb車? 睇下佢大唔大份...
其實我想拎得舒服d... incase 我自己一個人出去...
大個d先再算?

大宅

回覆:choco623 的帖子

其實combi 細車身,但都可以用到歲半先換車!

大宅

我都係用graco 好好用

大宅

回覆 choco623 的帖子

睇下有冇興趣http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4731930

首頁

尾頁

跳至