自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有冇媽咪用緊?$72任上網好吸引,不過唔知接收有冇問題?

媽媽最愛大小b

複式洋房

回覆 回覆:celiaho的帖子

no la, 當上緊網時,係收唔到call!

大宅

善子 發表於 12-3-3 14:43

上緊網時收唔到 call????????
Hei-Hei

複式洋房

回覆 回覆:Hei-Hei的帖子

幾個月前致電去hotmail 問過。佢地搵人test過。佢地都話係上網時會miss call

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

善子 發表於 12-3-3 14:43
你意思係咪指上網緊果陣, 即係上BK, 人地打電話黎打唔入呀?

複式洋房

回覆 回覆:lovebobo的帖子

佢係用2.75g,只要當刻是已連去數據上網,它就不能接收電話,技術上它不及人仔2.75g,反而人仔沒有此問題出現。要留意一點,3g以上+手機是雙核以上才可睇片。如果用2g+雙核以上都唔可以睇片嫁( wifi 除外 )。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

善子 發表於 12-4-20 15:03
佢係用2.75g,只要當刻是已連去數據上網,它就不能接收電話,技術上它不及人仔2.75g,反而人仔沒有此問題出 ...
我啱啱試左, 上緊BK果陣打返電話俾自己, 係收到電話架! (我用iphone的)

大宅

72元真係好似好平...有D心郁郁

複式洋房

回覆 回覆:lovebobo的帖子

我都想知,試下用browser 上d mb數大網站。如果都得,可能已經改良左。咁就恭喜晒la.

翡翠宮

善子 發表於 12-4-20 16:23
我都想知,試下用browser 上d mb數大網站。如果都得,可能已經改良左。咁就恭喜晒la.

...
我用iphone內置既safari上yahoo, 亦都試過睇mytv, 一樣都收到電話呀!

首頁

尾頁

跳至