美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

引用:有無人知飲呢個湯係唔係要配其他食物?

原帖由 TingKiumom 於 12-03-11 發表
有無人知飲呢個湯係唔係要配其他食物?
七日瘦身巫婆湯*
巫婆湯:3個大蕃茄+1個高麗菜+2個青椒+(7日份) 1把芹菜+2個洋蔥
----------------------------------------------------
巫婆湯搭配食譜
第1日 :吃水果(除香蕉)
第2日:水果+豆類+生菜(除玉米)
第3日:生菜+水果(除馬鈴薯)
第4日:香蕉+脫脂奶
第5日:300-700克牛肉+6個蕃茄
第6日:牛肉+蔬菜(不吃馬鈴薯)
第7日:正常飲食
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------湯頭:以一隻雞熬成高湯。

TingKiumom  thanks.  發表於 12-3-11 23:22

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 cindy723 的帖子

但我睇其他post 話
day 2 只吃生菜, 不食水果,同話別吃玉米或豆類的
所以其實即係點呢?

男爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

kamkam528 發表於 12-3-11 22:18
回覆 cindy723 的帖子

但我睇其他post 話

可能寫錯左!!比個詳細既你睇下!!

http://tw.myblog.yahoo.com/s36435/article?mid=19655

子爵府

回覆:原來呢個就係巫婆湯.....快d試下~

可唔可加蛋呀,無蛋白質個人會黃嫁

複式洋房

回覆 PATPATPIG 的帖子

我記我當時我都有份飲過的!

首頁

尾頁

跳至