自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

Dunlop 枕頭 $299

男女款同價, 係咪已經最抵?

大宅

Re: Dunlop 枕頭 $299

唔記得講, 係先施賣緊.

男爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章

係呀,我都唔明,佢點解甘貴? 好在那裡.
梁媽媽

大宅

我又唔覺佢太貴(同果的一千既比). :mrgreen:

我見平時減價都要~$330,今次好似最抵. 佢係咪最好用就唔知,不過瞓開唔用就好難瞓得著. :cry: 所以已經入了貨,兩年換一換咁啦!

子爵府

$299男女同價算係最平, 但你買時有冇男裝? 因為呢個係最大size, 我都想買多個.

大宅

有呀!我仲係買在6吋高男裝最貴果款,原價$518.

子爵府

2mings 寫道:
有呀!我仲係買在6吋高男裝最貴果款,原價$518.
Thanks! 等我去睇吓重有冇貨先!

男爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章

2mings,
想問你用咩 size?

2mings 寫道:
我又唔覺佢太貴(同果的一千既比). :mrgreen:

我見平時減價都要~$330,今次好似最抵. 佢係咪最好用就唔知,不過瞓開唔用就好難瞓得著. :cry: 所以已經入了貨,兩年換一換咁啦!
梁媽媽

大宅

醒目開學勳章

嘩~~ 咁平?

係咪童裝價? 如果299我真係要入貸.

請問邊間先施ar? 定間間都有特價呢? thx!!

大宅

我用女裝高6吋果款.

梁媽媽 寫道:
2mings,
想問你用咩 size?

大宅

係大人枕頭既價錢,兒童枕頭反而要~$310仲貴的!我見宣傳單張冇指定邊間賣,咁應該間間都有,賣哂未就未知!

didi_0121 寫道:
嘩~~ 咁平?

係咪童裝價? 如果299我真係要入貸.

請問邊間先施ar? 定間間都有特價呢? thx!!

大宅

大宅

醒目開學勳章

唔該晒!

我用左Dunlop女裝硬枕十幾年, 從未買過咁平既價錢, 真係要去look look !!

[quote]
2mings 寫道:
係大人枕頭既價錢,兒童枕頭反而要~$310仲貴的!我見宣傳單張冇指定邊間賣,咁應該間間都有,賣哂未就未知!

大宅

Agreed。我用男裝硬枕十幾年, 從未買過咁平既價錢, 真係要去look look !!

有冇人知$299做到幾時,係唔係 made in UK 个只? Tks

didi_0121 寫道:
唔該晒!

我用左Dunlop女裝硬枕十幾年, 從未買過咁平既價錢, 真係要去look look !!
願你開開心心、快高長大、聽教聽話!!

大宅

o岩o岩見到百佳又有$99sinomax,
有興趣就好買拉,好似唔係好多咋
:wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:

別墅

上次西田減價都要賣到$3xx, 無今次 $299 咁平, 真係要買個用吓先。

首頁

尾頁

跳至