跳至

首頁
12345...24

尾頁

別墅

有無剛剛bingo的媽咪......

我已經睇左醫生證實bingo左了!

有無其他姊妹都bingo左呀,一齊入嚟交流下啦!!

子爵府

Re: 有無剛剛bingo的媽咪......

jennifer.c

你幾多week呀, 照到個胎long未呀

大宅

hello!! all

I bingo 6 weeks now ~~~~!!!
2nd baby

wongs
:-)

大宅

HI all~
我岩岩bingo左7weeks,
你地去左照第一次ultrasound未呀?

kathy

子爵府

hi all,

我10月29日黎m, 因為cycle唔準, 大約係11月21-26排卵, 上星期五check過咩都見唔到, 依架好驚呀 :-( :-(

不過有d sister話如果我26先排egg, o甘依架先至係4wks ?-(

別墅

Hi All:

我依家7w,仲未去照超聲波,我諗住過左christmas先去醫院做登記!

你地依家點呀,有無人已經照左啦,諗住幾時同去邊間醫院登記呀?

子爵府

hi jennifer,

我依架都唔知幾week呀, 等緊下個星期一再去照先知 :-( :-(

大宅

hi jennifer,

我今日下奏會去照呀~岩岩尋日先7weeks,
希望可以照到心跳啦~
另外, 我會登記QE,不過唔知QE下奏接唔接新証呢?

天氣凍呀~大家著多件衫小心身體呀~

jennifer.c 寫道:
Hi All:

我依家7w,仲未去照超聲波,我諗住過左christmas先去醫院做登記!

你地依家點呀,有無人已經照左啦,諗住幾時同去邊間醫院登記呀?

大宅

hi Bebi,

唔知你記唔記得我呢?我係狗年bb果到同你傾過架~
你而家做既只係可以放鬆自己既心情,
等下個星期就會有好消息架喇~放心啦~ :lol:

子爵府

kathylam82,

太好啦, 又多個狗年bb既sister啦, 你今日去醫生都照啦, 希望有好消息啦

我都諗住book qe呀, 不過唔知手續係點

依架心情真係好緊張呀, 因為9月先xx完, 依架又咩o左啦,
希望今次可以順順利利啦, 下個星期一可以見到心跳就好啦

係呢 , 你睇邊個醫生架, 我睇余x文醫生架

大宅

bebi,

又咁橋既~幾個friend都係QE度生, 我到時會問定佢點做,
諗住放完聖誕假或者一月去登記囉~
到時再講比你知手續係點啦~

我睇果個醫生係旺角架, 叫陳麗燕~
我未睇過架~不過兩個friend睇佢都話幾好, 咪去試下囉~

kathy

Bebichhichi 寫道:
kathylam82,

太好啦, 又多個狗年bb既sister啦, 你今日去醫生都照啦, 希望有好消息啦

我都諗住book qe呀, 不過唔知手續係點

依架心情真係好緊張呀, 因為9月先xx完, 依架又咩o左啦,
希望今次可以順順利利啦, 下個星期一可以見到心跳就好啦

係呢 , 你睇邊個醫生架, 我睇余x文醫生架

子爵府

kathylam,

我姑仔話係eq 生住二等room 好wor 係呢, 你last m 係幾時架? 預產期又係幾多號呢

大宅

Bebi,

二等房有咩分別架?我都唔知喎~
我last m係10月26號~(用屈記排卵棒check到11月7號排卵~5號7號都有dodo~咁就bingo左喇)
預產期8月3號~

kathy

Bebichhichi 寫道:
kathylam,

我姑仔話係eq 生住二等room 好wor 係呢, 你last m 係幾時架? 預產期又係幾多號呢

別墅

kathy:

記得照完返嚟同我地傾下呀!!

等你的好消息

別墅

kathy:

我last m係10月29日,預產期係8月5日,同你差幾日咋!!

大宅

jennifer,

好呀~ 約左3:00pm

kathy:

記得照完返嚟同我地傾下呀!!

等你的好消息

大宅

jennifer,

真係好近喎~你諗住政府生定私家呀?邊間呢~?

kathy:

我last m係10月29日,預產期係8月5日,同你差幾日咋!!

大宅

我放工喇~拜拜~

子爵府

kathy,

二等房d service 好似好d架wor

快d返黎, 等你好消息

子爵府

jennifer,

乜o甘岩既, 我last m 都係10月29日wor, 預產期都係8月5日, 不過我排卵遲o左, 我諗預產期應該會delay啦

首頁
12345...24

尾頁

跳至