嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

麵包超人米糊軟匙

我一定要同咁多位BK Mami share, 我買咗隻軟匙餵BB食米糊, 超好用!!!!! 因為隻匙係軟 (可彎弓), 所以BB大力咬都唔驚!!!!

大宅

Re: 麵包超人米糊軟匙

Combi 有隻軟匙都好啱小bb用架.

男爵府

我都係用combi嗰隻軟匙, 有埋個盒仔裝住, 方便帶出街餵食

禁止訪問

畀面勳章

男爵府

Hello audrisleung

你係邊到買架???

[quote]
audrisleung 寫道:
我一定要同咁多位BK Mami share, 我買

子爵府

我雖然都係用combi~ 不過我對麵包超人有興趣呀

audrisleung:
妳係邊樹買呀??

洋房

請問在那裏買到彎匙,thanks!

子爵府

I bought a Thomas and Friends 米糊軟匙 for my son.He loves it very much.
我個寶貝仔係屎撈B

複式洋房

我是在Sogo買的!! 隻軟匙係白色 (可放入Steamer), 個盒係有麵包超人公仔!!! HK$49!!! 我買時係Sogo Baby Fair, 仲有9折!! 個Sales 話在Uny, 西田都有!!!
My BB love it so much!! I also love it so much!!!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我都有隻麵包超人軟匙呀
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

各位比bb用Combi軟匙o既mami,

我想問你o地Combi軟匙可唔可以steam o架?

大宅

絕對得!
my_tabo 寫道:

男爵府

[size=medium]****OK****
pcwai 寫道:
絕對得! [quote]
my_tabo 寫道:

[/quote]

男爵府

audrisleung 寫道:
我是在Sogo買的!! 隻軟匙係白色 (可放入Steamer), 個盒係有麵包超人公仔!!! HK$49!!! 我買時係Sogo Baby Fair, 仲有9折!! 個Sales 話在Uny, 西田都有!!!
My BB love it so much!! I also love it so much!!!

侯爵府

pcwai & NYT,

Thanks a lot!

首頁

尾頁

跳至