婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

春季勳章 好媽媽勳章

報到先! 支持你!!
今晚又OT!!!!

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

Sammy1981 發表於 12-4-2 11:19
到而家都未知呀!其實成4個月係咪應該知架
4個月照到架喇,有d勁d出名d權威d嘅醫生,3個月都已經可以睇到...
而家4個月一定睇到啦,係咪照到唔合奶奶心女,怕無左奶奶呢隻棋,所以唔出聲或者扮照唔到呀........
如果佢真係陀女,你估你奶奶會點對佢呢??
別人笑我太瘋癲,我笑你們更低b~~

侯爵府

善有善報,所有既一切都係佢地自己造成.
你老公細佬一早出黎制止個老婆,情況可能唔會去到咁差,佢太軟弱啦,佢地搬開左住咩都要靠佢一個,又係日日家嘈屋閉.
你99自己收返層樓住定同佢地一齊住?遲D又呻俾新抱蝦.
真係好開心你老公對你咁好,承擔哂所有野,要好好珍惜大家呀.

男爵府

Mi! support!

男爵府

sitab 發表於 12-4-2 11:44
4個月照到架喇,有d勁d出名d權威d嘅醫生,3個月都已經可以睇到...
而家4個月一定睇到啦,係咪照到唔合奶奶 ...

要自己比錢,亞某人一定唔會去照.
而且如果照咗係囡咁咪死火, 但就週圍話係囝...

伯爵府

2萬5都供唔起樓?! 咁無咁大個頭,當初做乜戴咁大頂帽呢?
真係旨意有錢大佬照?漁人得利?!
自己要用工人, 咪自己請囉, 又吼住大佬D錢.
成日借阿媽過橋, 阿媽佢地都有份架嘛

由小事化到咁大...

大宅

大廚勳章 畀面勳章

你位某人真係得閒都成日睇TV, 睇到以為自己關二嫂上身

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

w3407 發表於 12-4-2 12:57
要自己比錢,亞某人一定唔會去照.
而且如果照咗係囡咁咪死火, 但就週圍話係囝...
...
佢唔比錢出去照,政府醫院都會安排照結構,當然要睇個排期,如果喺政府照結構都會知道係仔定係女,如果政府比唔到期佢,而佢自己又唔出去照,講真...佢對個b都好極有限,因為照結構對呀b黎講係好重要架....

同埋以佢d咁嘅人,我自己覺得如果佢真係照到係仔,佢仲唔四圍唱咩,除非........
別人笑我太瘋癲,我笑你們更低b~~

複式洋房

畀面勳章

回覆 Sammy1981 的帖子

你現在有一個好幸福的家, 希望你快有一個可愛bb呀! 等你好消息...

民房

樓主;羨慕您有個甘錫您既老公丫!!

您99真係好蠢囉!xd
恨抱孫攬住個b6婆搞到自己冇左個好身抱!

您爸爸媽媽真係好型丫!!

真係sorry丫樓主;
其實我一路睇一路同老公鬧您99同個b6婆
因為佢地兩個真係太黑人憎啦!
話哂都係自己個大身抱嘛..
點可以甘樣對佢架!!

個b6婆真係人人得而誅之!!
黑人憎到哩!!
把口又臭喎!!
真係祝佢出入平安;身體健康!!

最後祝樓主快d bingo!!!
生返個聰明bb比您爸爸媽媽玩^^

支持您丫!

男爵府

sitab 發表於 12-4-2 13:12
佢唔比錢出去照,政府醫院都會安排照結構,當然要睇個排期,如果喺政府照結構都會知道係仔定係女,如果政府 ...

而家政府唔會照結構kala, 只會照一照個胎有幾大啱唔啱週期.....除非佢係唐氏症就會做檢查
如果佢係錫個bb,把口就唔會咁賤. 佢做咁多哀嘢都唔怕bb有事就知啦...

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

實在太緊張, 搞到我飯都唔食, 係咁追~~~~
好人會有好報, 希望好快可以聽到你的好消息

大宅

我覺得某人肯定照左啦,洗乜佢自己俾錢,你慌佢叫唔郁個發孫寒99俾咩
我話佢個係女黎囉,但係某人成日開口埋口話人無仔,佢自己個唔係仔而家梗唔出聲啦,係仔o既你估佢唔會大"羅"大鼓四圍講咩
一路扮野扮到生為止,起碼可以呃多幾個月先
真係好想知某人99知道後係咩反應,一定好好玩

大宅

樓主~~一路睇一路眼濕濕~不過你已經苦盡甘來,打後日子會好好咖啦~

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

估唔到真係有咁衰(細嫂)同咁蠢(奶奶)的人!
樓主好好養好身體,小天使知道唔對路所以先走返轉頭!等你清理環境先再次黎到你身邊!加油!
人就是如此!喜歡隨著環境轉變.是對是錯,當下覺得好玩就不顧後果!做了媽媽時常會大罵孩子的好奇.好勝心.但做媽媽的會否反醒自己也不是如此!

大宅

重新睇一次...更覺得某人同99...實在太煩又冇料..!!~

樓主,希望你地一家快d脫離佢地!開開心心咁生活啦!支持你地呀!..
um...我諗你老公都應該仲有唔開心...你要錫佢多d~

爸爸媽鎷就你開心佢地開心..快d生返個bb見佢地啦!

大宅

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 -----Part 2

支持你

大宅

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 -----Part 2

支持你

大宅

男爵府

畀面勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

B6二嫂好似之前想要樓主個E生嘛....佢唔係打算私家生咩??嘩~~60萬好快清袋~~佢應該照結構就知仔定女啦~(如果係女..你估佢會唔會呃你99係仔丫嗱?)

希望樓主快啲有BB~~仲要係仔添~~

首頁

尾頁

跳至