自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

今日同老公,仔仔食飯,當時我仔仔坐BB椅食緊野,有兩個女人為方便就係依個位過,第一個中等身材,已經整到我個仔張椅郁,算,第二個大碼身材,直頭頂到我個仔張椅向前,頂到我個仔個胃,好火大佬!大人都可以樣你出,我個仔坐住BB椅點樣!?重要係食緊野,一唔小心支匙整到口"龍"點算!?
其實唔係冇位出,只係"妖"過一張檯就出到!我出聲,唔好係小朋友後邊過,佢地重好似想話番我唔岩!

奀b仔9月16日出世啦~

男爵府

回覆:會唔會為方便,係依度出?

要視乎間酒樓o的檯點放... 而家好多酒樓檯與檯之間根本無通道, 都唯有o係度行...

男爵府

好媽媽勳章

引用:要視乎間酒樓o的檯點放...+而家好多酒樓檯

原帖由 chanc9_929 於 12-04-03 發表
要視乎間酒樓o的檯點放... 而家好多酒樓檯與檯之間根本無通道, 都唯有o係度行...:igiveu ...
條路就係佢旁邊,其實我地兩張檯係有路出!只係佢地為方便行少一張檯既位

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

引用:張相點睇

原帖由 肥妹心 於 12-04-03 發表
張相點睇
單邊一張係我仔仔坐,另一邊兩張係佢地d朋友坐

伯爵府

會唔會為方便,係依度出?

唉,太家將就下

侯爵府

BK Milk勳章

有時連侍應自己都係甘撞客人張凳 好討厭 ! d人一點禮貌都無 !

禁止訪問

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

基本上唔關邊度出..
總之一整到我個伙就會出聲..
我會話:睇住呀...阿姐...
佢夠膽出聲我剷佢上天棚...
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

男爵府

好媽媽勳章

如果佢整到既係我,我根本唔會當一回事,仲會坐前d比佢行,但佢行唔到就頂到我個仔張椅向前,基本上係夾住咗我個仔!我先會火,如果唔係第一個行我已經出聲
我都明白香港地方細,大家將就下,但個位真係唔大,條路又係佢地旁邊,只係想快1,2秒既時間,就插過黎行,仲要成張椅向前夾住個小朋友,恕我小氣,真係將就唔到

子爵府

下..咁人地都冇理由一定要為左你而繞路架喎!!
你要怪只可以怪間酒樓點解台同台之間位置咁逼??
正常係你自己推前D 張椅比人過羅!!
你有小朋友唔代表 大晒?? 有小朋友就一定要人地讓你架咩?!

男爵府

好媽媽勳章

引用:下..咁人地都冇理由一定要為左你而繞路架喎

原帖由 於 70-01-01 發表
有小朋友唔係大曬,佢過唔到可以出聲,冇理由張人地張椅頂前,坐住BB椅咁比佢頂前,坐唔隱成個人係會"sir"落地!佢出聲我會整前張椅比佢!而唔係用手張張椅頂前打斜黎出,我小朋友重要食緊野,佢咁做好危險!

首頁

尾頁

跳至