單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

del~
網上既朋友多謝你地同我分享

最冤屈果口氣同你地分享左,思服晒,多謝你地

喊完就要醒......

忘記過去........加油..

從來從無犯錯 而離場仍是我  我不想參加戰爭
但熱愛怎平分 必須找個犧牲
請你盡量殘忍 給我絕望原因
要徹底 痛我心令我死心   我不想記住遺憾
利用我的人生 導念這舊情人
請你盡量殘忍 使我極度難堪

子爵府

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章

過左去就唔好再諗,反正要活著,應該選擇「活得開心」,雖然好多辛酸,但見到仔女一日一日健康成長,已經滿足
呢度好多jm願意聽,加油

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:幫下手,聽我呻下,只有你地我先敢分享........唔該晒...

Kitty,
一路以來辛苦了只要你願意講,我們好樂意聽,不要再屈住係心了

應當一無掛慮,只要凡事藉着禱告、祈求和感謝,將你們所要的告訴上帝。
上帝所賜那超越人所能了解的平安(註),必在基督耶穌裏,保守你們的心懷意念。

大宅

多謝你地,無論點我都唔想響人前唔開心,

我唔想人擔心我,不過屈埋真係好辛苦.........

只可以響度同你地分享

夜了使人更容易想起傷心事....

琥珀宮

引用:多謝你地,無論點我都唔想響人前唔開心,我唔

原帖由 ~~kitty~~ 於 12-04-07 發表
多謝你地,無論點我都唔想響人前唔開心,

我唔想人擔心我,不過屈埋真係好辛苦.........
明白的,有咩想講呀?咁你以家同仔女點

應當一無掛慮,只要凡事藉着禱告、祈求和感謝,將你們所要的告訴上帝。
上帝所賜那超越人所能了解的平安(註),必在基督耶穌裏,保守你們的心懷意念。

大宅

而家同仔女住,有時仔女話都假期,同學都去左旅行,

很心酸,我知道佢地好想去,但家裡只夠飯錢,

媽媽只能比咁多.....沒有再多了....

別墅

你值得有更好嘅人生,努力爭取自己嘅幸福,唔好再比啲衰嘢令自己唔開心!

琥珀宮

引用:而家同仔女住,有時仔女話都假期,同學都去左

原帖由 ~~kitty~~ 於 12-04-07 發表
而家同仔女住,有時仔女話都假期,同學都去左旅行,

很心酸,我知道佢地好想去,但家裡只夠飯錢,
咁以家仔女幾大呀,嘗試解釋佢地知明吾明白

子爵府

幫下手,聽我呻下,只有你地我先敢分享........唔該晒...

有你愛錫已足夠,佢地會好好報答你

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

親愛的...

從前的事別想太多了, 自咎和不忿總會有, 夜欄人靜更會觸動你的心靈, 可苦又再苦了自己呢?

放假帶孩子到公園去玩玩啊, 做點三文治, 帶些生果, 花費不多, 相信孩子也可以樂上半天.

都係嗰句...請勿淆底...祝好

悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

大宅

回覆:幫下手,聽我呻下,只有你地我先敢分享........唔該晒...

過左去啦傻婆,自己堅定自己既意念,過左去既野就唔會番嚟架啦,佢地甘黑人憎,我地唔好理佢地囉,仔女遲早會明白你內心架!lio

男爵府

畀面勳章

睇完你個故事,我都忍唔著喊到死死下;
點解你個EX當日真係可以咁「能」衰,夾硬嚟打你,搞到你有左第二胎。
仲要家陣溝個十幾歲的妹妹仔,鬼唔望佢他日比個妹妹一腳飛左佢...

只要你願意呻,我地一定落意聽架,乖乖唔好喊

加油

李惠敏的「你沒有(好結果)」應該中哂你心聲吧

大宅

哩個男人真賤!佢老母一樣咁賤!人在做,天在看!佢一定有報應!

瑪瑙宮

環保接龍勳章

~~kitty~~ 發表於 12-4-6 23:45
離開左你已經多年,有時我仲會想起你,

因為我的確很恨你,十分恨你,恨你一個唔會愛錫我既人,

樓主
唔係唔比你呻,都好明白你以前有幾難受,
如果呻完係可以消減冤氣嘅就不防繼續呻,
但如果呻極冤氣都咁重就不如試下忘記啦..

講真,對我黎講,呻同借酒消愁無分別,
唔識放低,比你呻到樹葉落晒又如何,

唔好怪我直言問吓你嘞,樓主..係咪仲未受夠,想餘生繼續沒完沒了唔開心呢??
定係家吓嫌生活清閒得濟,所以有時間勉懷過去呢??

過去嘅事,過左就過左,諗都無謂架啦,我地應該勇敢向前行
閒事少理,只談風月,不談正事{{我要......絕對領域}}

大宅

回覆 ~~kitty~~ 的帖子

Kitty一路睇,我好冇用,我喊左出黎,因為我完全明白你所講有2個小朋友,湊佢地,安排一切個種壓力,自己只可以放到最低,而個男人冇問下女點,個仲痛同嬲
加油,向前行,我要比以前瘦,靚,開心

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yantonbabyshop 發表於 12-4-7 14:57
回覆 ~~kitty~~ 的帖子

Kitty一路睇,我好冇用,我喊左出黎,因為我完全明白你所講有2個小朋友,湊佢地, ...

//加油,向前行,我要比以前瘦,靚,開心//
你係至好講呀
如果成日喊嘅話,仲點可以
閒事少理,只談風月,不談正事{{我要......絕對領域}}

大宅

回覆 wayso 的帖子

我笑緊...瘦緊...mask緊
一定一定^^
+oil+oil

大宅

yfceo 發表於 12-4-7 00:46
咁以家仔女幾大呀,嘗試解釋佢地知明吾明白

而家佢地11 & 9 啦 ,

我有同佢地講,希望佢地會明白啦!

琥珀宮

引用:回覆+wayso+的帖子 我笑緊...瘦緊...mask

原帖由 yantonbabyshop 於 12-04-07 發表
回覆 wayso 的帖子

我笑緊...瘦緊...mask緊
哈哈哈,我今日都有膚美白mask 食緊個丁麵時都話"下餐"減肥

大宅

mimi26 發表於 12-4-7 00:48
有你愛錫已足夠,佢地會好好報答你

只望佢地快樂成長,唔做個壞人已經好開心.

多謝你

首頁

尾頁

跳至