母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

如題~~天氣好熱..好想買D透氣D胸圍.. 濕淋淋好唔舒服.. 唔知你地係咪同我都一樣..
唔知點解餵人奶比未餵前特別易出汗.. 同埋成日好易覺得好熱.. 個身特別係個胸好似開左暖氣咁樣

禁止訪問

大宅

回覆 Rubybear490 的帖子

請問間舖起邊?定係網上店叫呢個名呢? 我都想買多d

大宅

趣教勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 Rubybear490 的帖子

我又想要條LINK~~^^THS

我既BB係2012年2月10日出世啦~~~^^

我係全人奶媽....希望..可以餵到佢2歲~~

大宅

回覆 evian0204 的帖子

係囉~~~有時...如果薄果D會有D凸點架~~~樣衰到...爆...加多個PAD又好似好勁~

大宅

Rubybear490 發表於 12-4-16 14:10
係好怕熱, 我已經著左短袖衫好耐, 都出汗, 我用on-line shop 買的餵奶胸圍, 冇wire, 69元個, 夠平又好著. ...
PM我話我知邊間店呀..唔該你~

大宅

amykwok6 發表於 12-4-16 14:47

係囉~~~有時...如果薄果D會有D凸點架~~~樣衰到...爆...加多個PAD又好似好勁~
唉,加左PAD仲熱過普通D戈胸圍呀~都唔知咩款OR牌子先透氣D,我著左短袖衫都係胸同胸中間出哂汗

大宅

引用:係好怕熱,+我已經著左短袖衫好耐,+都出汗,+

原帖由 Rubybear490 於 12-04-16 發表
係好怕熱, 我已經著左短袖衫好耐, 都出汗, 我用on-line shop 買的餵奶胸圍, 冇wire, 69元個, 夠平又好著. ...
Send to me pls

禁止訪問

回覆:各位偉大人奶媽咪有咩好胸圍介紹OR你地用咩牌子OR邊款好用?

大宅

無錯~~~

我宜家係屋企中間ZIP條毛巾仔係度索汗囉~~~

禁止訪問

回覆:各位偉大人奶媽咪有咩好胸圍介紹OR你地用咩牌子OR邊款好用?

大宅

2010媽媽 發表於 12-4-16 16:56
係囉!最熱係條La位同埋兩個胸下邊個摺位。有時多汗到真係想死,果頭沫完又出晒汗

...
我係條LA位出到一點點汗珠,抹左一陣又出,下邊摺位都係,我真係好驚會葉

禁止訪問

引用:Quote:2010媽媽+發表於+12-4-16+16:56+係囉

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Rubybear490 發表於 12-4-16 14:10

can you pm the link to me?

Thanks!

大宅

amykwok6 發表於 12-4-16 16:47

無錯~~~
 WORK唔WORK先?

大宅

梗係得...長期ZIP住條毛巾係兩個胸中間...下面搵個胸圍夾住囉~~~長D既毛巾仲可以抺埋汗HAHAH~~

我宜家就係咁做~~~下面胸果度就得個胸圍邊索汗囉~~~

今日涼番無咁辛苦~~~

大宅

2010媽媽 發表於 12-4-17 03:44
係呀!好唔鍾意成日笠痴痴咁,仲完涼係最舒服既,餵奶唔開冷氣真係唔得囉!

...
係呀,塞左奶戈陣仲熱添

大宅

amykwok6 發表於 12-4-17 11:02

梗係得...長期ZIP住條毛巾係兩個胸中間...下面搵個胸圍夾住囉~~~長D既毛巾仲可以抺 ...
勁喎!等我都試下先

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊