潮流時尚

跳至

首頁
12345...66

尾頁

複式洋房

有冇姊妹係Duty Free員工呀?

我在Duty Free睇中左隻Cartier錶, 好似話Staff Price平好多。 可唔可以幫幫手呀?
晉熙媽咪

複式洋房

Re: 有冇姊妹係Duty Free員工呀?

唔知機場staff可唔可以幫到你呢?

複式洋房

Thank you呀! 你可唔可以幫我問吓如果買cartier有冇discount 呀?
晉熙媽咪

男爵府

我都好有興趣,可唔可以幫我問埋? Thanks!![quote]

洋房

If have the Duty Free Discount Card, it will have 25% off for Cartier.

大宅

我都想知如果duty free員工買gucci有冇discount呀?

子爵府

sweetvvbb 寫道:
我都想知如果duty free員工買gucci有冇discount呀?

25% off
我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

大宅

可以架~可唔可以幫我申請15號去買野,pm我吖,thanks

KarenaMama 寫道:
唔知機場staff可唔可以幫到你呢?

複式洋房

如果可以, 請pm我, 約出嚟買吖。
晉熙媽咪

男爵府

I also hv something to buy, can you pls also pm me when you're available, thanks.
I love my dear husband and dear daughter.

洋房

I also interests, can u PM me ??
Thanks !!!

複式洋房

好似係 Staff Price 平過 Duty Free Discount Card 喎, 有冇人知係唔係呀?
晉熙媽咪

大宅

對我黎講, 有得平就開心啦, 請問有冇人可以幫我呀, thanks

複式洋房

hello甘多位,
今日我同事同我講, 佢話有個friend既friend係duty free度做, 買gucci有75折! 但係我唔想甘搭上搭, 所以冇問佢d乜野lu..... 同埋雖然我o係機場做, 但係我公司o係gucci買野冇discount, 好cheap!! d sales話discount只限airline既staff, 同埋只有9折, 所以我會再努力去搜尋下邊個friend可以幫到我!!

複式洋房

Thank you very very much........
晉熙媽咪

大宅

KarenaMama,
等你好消息呀, thanks a lot

侯爵府

hi KarenaMama,

原來機場staff買gucci冇discount架, 仲諗住去睇睇, 因為我都有機場permit, 等我仲以為dfs 買野有八五折!

我都想買gucci有消息pm我呀, thanks
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

大宅

KarenaMama
我都等你好消息,我之前都有用,但個fd冇做,所以好想快d再可以買,因為d野就用完勒~ :-P :-P :-P :-P

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

hi KarenaMama,

可唔可以通知我亞. 唔該晒.

鎰仔mama

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我知好多做旅行社既都可以開一張Duty Free既VIP咭~~
買入面既貨有折扣,我只記得BURBERRY有七折,卡地亞有85折,不過唔係隻隻款都有,GUCCI都有折唔記得係85折定7折,又係唔係隻隻款都有~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

首頁
12345...66

尾頁

跳至