婆媳關係

跳至

首頁
12345...99

尾頁

大宅

我都報到先

大宅

禁止訪問

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

報到

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 ----Part 3

報到 我係樓主就會同佢地講 你答應左老公以很男家個邊有咩事都一定要佢在場先會去 所以有咩都等佢番黎先講

大宅

由 part 1睇到 part 3 , 終於都忍唔住留言, 亞mi 我同老公都支持你,加油呀, 養好身體bb好快嚟.

伯爵府

畀面勳章

報到

珍珠宮

DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我諗都好難有好日子。啱啱細姑姐就打電話俾

原帖由 Sammy1981 於 12-04-18 發表
我諗都好難有好日子。啱啱細姑姐就打電話俾我,佢仲好叻用133打俾我。整話佢同大姑姐想搵我飲茶食飯
真係唔 ...
報到。真係老虎crab都唔出呀!我在你@2有留過言。你老公都説得好清楚,佢地如今只為$,自己出去真係唔知會發生乜事。not worth to take such risk ah!

笑下又一日。放鬆下啦大家!

珍珠宮

畀面勳章

我諗都好難有好日子。啱啱細姑姐就打電話俾我,佢仲好叻用133打俾我。整話佢同大姑姐想搵我飲茶食飯
真係唔 ...
唉......你同你先生都係左右做人難

感恩每一天

水晶宮

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 ----Part 3

just finished all fhe parts now part 3 hehe..even i aint married yet but when i was still living with my bf;; i had to deal with his family too

you completed my life <3

男爵府

畀面勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

唉~~都係果句...等老公返嚟先~:;pppp:

公爵府

畀面勳章

99 態度180度轉變令我好難過 ----Part 3

大宅

報到....

"你還我公道,咁更加要等埋老公先!!!夫妻一條心,佢要我等埋佢先,我一定埋佢。""

如果係我,點都唔去,因為已經由老公負責,我會安份做佢背後女人....

侯爵府

細姑姐講到主持公道咁大件事,就當然要搵番主角,你老公,出黎講啦! 你話老公下旨,唔准你插手男家事!點解?直接問老公,唔該!:;pppp: 真的,阿Mi ,上次你媽媽理正氣壯去見佢地都出事。你有咩本事叫佢地聽你講野?野蠻人黎架! 你唔可以再有咩surprise 架啦!你有咩事,叫你老公點再見男家人?點向你爸媽交代?唔好浪費你爸媽和解嘅苦心。就算男家追住你黎打,你避得就避啦。風頭火勢,唔好比男家再錯落去,希望遲d有平反嘅一日。

子爵府

真係唔 ...
都係果句, 八両x千斤。有乜都等你老公返黎先算。主持公道呢家野你老公會幫你, 唔駛佢地勞心。再加上如果出到去言語上有乜誤會話你無大無細之類到時仲有排煩。

電話咪照聽, 唔想覆佢既咪話要開會遲d傾, 估佢地唔會摌上你公司啊嘛。但會唔會上你屋企就難講。

唉, 其實我係你既話都會想唔煩到個老公情況下解決, 但呢次受hin連既人同事都太廣。都係小心為上。

加油啊。

男爵府

畀面勳章

Sammy1981 發表於 12-4-18 23:33
真係唔 ...
等佢同你主持公道?呢句可圈可點喎! 佢唔係話你老公點解一定要你呢個女人咩?
一定有陰謀⋯

FullOfBlessing  X2  發表於 12-4-25 07:07

大宅

原來有佐:part 3 報到

大宅

由Part2 到3 啦...~

別墅

報到

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我都報到先

首頁
12345...99

尾頁

跳至