2012年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

買晒D主流BB野之後...............

唔知大家有無買埋D『有又得,無又無所謂』既BB野? 大家分享下呀, 睇下大家會唔會睇中對方既筍野....

我係嬰兒用品個POST 睇到有JM講呢個美國DEXBABY布架...我係淘寶買左, 好似幾好用.掛係阿B張床...正,未收貨唔知OK唔OK

我又好心急買埋Dwinguler 地墊, 個個媽媽都話,所以好想早買早享受, 阿B屬龍, 梗係買呢個款....

大宅

拍拍照, 大家一齊分享下買左咩『有又得,無又得』既BB野?

個布架好正喎!可以pm 條link 比我嗎?thanks !!!

男爵府

回覆:拍拍照, 大家一齊分享下買左咩『有又得,無又得』既BB野?

唔知勾唔勾到喺床仔後面呢?

大宅

回覆 Waib 的帖子

睇佢介紹可以架,所以先買來勾,美國野應該ok,反而美國個site唔出貨HK,淘寶我5月中先收貨,到時再睇下!我覺得幾有用,阿陪月叫我買

大宅

個籃裝所有換片沖涼野,搵唔到有咩好籃,所以買呢個布架

大宅

BK Milk勳章

引用:個籃裝所有換片沖涼野,搵唔到有咩好籃,所

原帖由 Hellokitty610 於 12-04-20 發表
個籃裝所有換片沖涼野,搵唔到有咩好籃,所以買呢個布架
個布袋好實用,幾$?可否pm我邊度可以買,thx!!

別墅

回覆 回覆:happycat1118的帖子

can u pm me the link pls??

大宅

回覆:拍拍照, 大家一齊分享下買左咩『有又得,無又得』既BB野?

我都想知個布袋幾錢呀,可唔可以pm埋比我?

別墅

回覆:kittenlucky 的帖子

我都想要,pm埋俾我呀!謝謝

禁止訪問

別墅

引用:買晒D主流BB野之後...............

原帖由 Hellokitty610 於 12-04-20 發表

唔知大家有無買埋D『有又得,無又無所謂』既BB野? ...
好靚嘅布架,你係淘寶買架?可否pm條ling俾我,thanks~

大宅

可否pm條link比我呀~

複式洋房

我都想要,pm埋俾我呀!謝謝

大宅

個個對個布袋都好有興趣喎,pm曬比你地,收唔到或你想知直接pm我啦,不用在此留言啦!如果我賣呢個布架發達啦!禁多媽媽like!
不如大家post下買左咩無謂又有d用既野!

珍珠宮

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

個布架好似幾得

大宅

回覆:Hellokitty610 的帖子

我都想知道個布架link ! Pls pm me

版主

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 育兒性格勳章 2016畫展勳章

版主按:如有需要索取/提供資料請使用pm聯絡會員。如再有會員於版面留下“pm me”或“send me the link”等字,本文將會關閉。謝謝!
見我在線?
但可能我已行開了!
以為我行開了?
但可能我就係望住喎!
所以......你估我唔到!

別墅

陪月勳章

Hellokitty610 發表於 12-4-20 14:49

唔知大家有無買埋D『有又得,無又無所謂』既BB野? ...

個布架好正喎!可以pm 條link 比我嗎?thanks !!!

禁止訪問

禁止訪問

陪月勳章

首頁

尾頁

跳至