跳至

首頁

尾頁

大宅

其實呢到都幾難搵. 唔記得打 '新屯中' 定 ' 新屯中xxx' 先搵到呢到. 我又成日周圍走, 冇 bookmark. 做乜靜哂既?

男爵府

回覆 bibibala 的帖子

係囉, 而家邊個做法團主席呀 ? 希望一齊安好.

大宅

引用:回覆+bibibala+的帖子 係囉,+而家邊個做法

原帖由 3509 於 12-10-14 發表

係囉, 而家邊個做法團主席呀 ? 希望一齊安好.
由頭到尾都係何英生做主席。王竹筠根本冇被合法承認

男爵府

TKS. 我之前見到話等土審, 我誤會左係審邊人個係合法主席. 希望你地維修工程順利.

大宅

引用:回覆+bibibala+的帖子 TKS.+我之前見到話

原帖由 3509 於 12-10-15 發表

TKS. 我之前見到話等土審, 我誤會左係審邊人個係合法主席. 希望你地維修工程順利. ...
土審確係審邊個係主席。但王竹筠確係非法入紙去土註冊,民政署講明王竹筠520個會合法性成疑,土註因為有土審單 case, 亦需要落 remark 話王竹筠所謂法團要hold 住。咁既情況好明顯何英生法團未失效,根本未有合法同法律認可地令何英生法團失效。所有野只係王竹筠夾硬黎。由佢把口講出黎/由佢俾張$58 receipt 有乜法律效力?

所以我冇屈王竹筠架,佢唔合法。

Thx. 工程開始梗。不過班專搞破壞喪屍未死心,仲要搞事

男爵府

明白. 想提醒你地要睇緊維修工程同啟勝. 我地嗰度搞到一塌糊塗, 啟勝要負好大責任.

首頁

尾頁

跳至