單親天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

徵:bb用品(朋友個細佬攪大人地個肚, 新舊都冇所為)

因自已孩子大了, BB用品已送給有需要的人,
我幫朋友請求各好心MAMA,
朋友個細佬攪大人地個肚(兩公婆都只得廿歲),
預產期係出年06年3月, 係B女,
新舊都冇所為, 最緊要唔洗錢有得用,
例如bb床, BB車, BB衫仔等物品!

有善心MAMA請PM我聯絡交收, 謝謝!

子爵府

好媽媽勳章

Re: 徵:bb用品(朋友個細佬攪大人地個肚, 新舊都冇所為)

想問佢哋住邊區?因為太遠我攞唔到,要你自取~
如果過年後先攞比你得唔得?
我有BB衫仔同一些全新日用品...

不要五十步笑一百步;不要看見人地眼中既刺而忘記了自己眼中的樑木;做人要對得住自己~

大宅

Re: 徵:bb用品(朋友個細佬攪大人地個肚, 新舊都冇所為)

我都d二三手衫仔~~如果吾介意的話都可以俾你既~~

別墅

首先多謝你們qq512qq and Lok1206 和各mama回應,
他們現同屋企人住大埔公屋

男爵府

1) 我有d冬天大肚裙, 你朋友要唔要呀?好新架......
2) 有一架capella bb車, 適合初生至三歲, 六成新....你朋友要嗎?

如果要, 最好順利自取, 因為我湊住2個小朋友, 唔方便拎咁遠呀......pm我喇!如果唔覆, 我過幾日會放落樓下舊衣回收架喇!

首頁

尾頁

跳至