在職全職

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

雖然佢成日喊成日發脾氣扭計、但我同自己講,佢都係想痴住我、想我抱佢啫。佢噤做、都係因為佢愛我啫,唔好勞氣、唔好唔開心

pattonwong    發表於 12-4-29 02:28

伯爵府

醒目開學勳章

haupui 發表於 12-4-28 17:42
雖然佢成日喊成日發脾氣扭計、但我同自己講,佢都係想痴住我、想我抱佢啫。佢噤做、都係因為佢愛我啫,唔好 ...

正確叻媽
***生於這世代........有點措手不及***
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
幫助別人不求回報,難度簡單一句"多謝"也沒有 ?為人父母者,不覺得可恥 ?還是你心裡是冷漠世界 ?!

大宅

自我安慰:)

真係要咁做先可令自己愛他/她更多!!!或者太扭計..真係要講比佢知..唔可以咁...

複式洋房

回覆:yuklam218 的帖子

每天都好似念經噤同佢講道理、佢仲笑番我轉頭。有時唔係想唔理佢、但我總不可能二十四小時抱住他什麼也不做吧。很苦惱><

珍珠宮

任何人都有情緒,bb 一樣。加油!

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

複式洋房

回覆 haupui 的帖子

你bb幾大呀~~~有時bb扭你,有可能想你做d野,又有可能唔舒服等等~~~我上網睇過有片文章,話bb可能試過自己玩玩下,忽然間你走開咗,bb忽然見唔到你,bb的安全感就冇曬,所以,bb就會一見你想走開,bb就會扭你,痴住你.

複式洋房

回覆:BensonChan 的帖子

可能早幾天他真的唔舒服、bb而家十五個月大了、早幾天他幾乎每刻都在哭、看見我也不行、一定要抱住,爸爸婆婆抱都唔肯,真的很累、但這兩天看見他改善了,很高興。

首頁

尾頁

跳至