想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

引用:回覆+Freesia_cat+的帖子 我講下我個次去G

原帖由 florianowen 於 12-05-01 發表
回覆 Freesia_cat 的帖子

我講下我個次去GE程序,但提大家,要帶多少少現金上去,因為買返寶衣又係錢,祈福一 ...
Thanks for your sharing and congrats!!!

大宅

係呀,搵個好日子上去,求下健康家澤都好呀 :)

男爵府

回覆 RWBABY 的帖子

我都係上次朋友陪我一齊去咋..........老公都冇去~!!!你可以搵朋友陪你架~唔駛一定老公陪..............
。。。。。。。。。。。

男爵府

可以買燒肉上去拜~要誠心呀~祝早日懷孕生個肥bb.........

。。。。。。。。。。。

水晶宮

引用:回覆 RWBABY 的帖子 我都係上次朋友陪我一

原帖由 ∼星子∼ 於 12-05-02 發表
回覆 RWBABY 的帖子

我都係上次朋友陪我一齊去咋..........老公都冇去~!!!你可以搵朋友陪你架~唔駛一定老 ...
最想緊係揾老公一齊去拜啦,但佢唔彩我

大宅

florianowen 發表於 12-5-1 13:47

我講下我個次去GE程序,但提大家,要帶多少少現金上去,因為買返寶衣又係錢,祈福一 ...

请问你果金牌系边度买噶? 系真金还是假金啊?

大宅

我想問下我生完六個月,先去還神,係咪太遲?同埋要奌還?

大宅

引用:回覆+Freesia_cat+的帖子係呀,搵個好日子上

原帖由 florianowen 於 12-05-01 發表

係呀,搵個好日子上去,求下健康家澤都好呀 :)
請問星期日有開門嗎

大宅

回覆:有冇人試過去龍母廟摸龍床

今日已經和老公去了拜神, 及摸龍床, 我抽得有求必應, 珍姑好人幫我地問龍母中醫是否可以和我們配合等…… 最後點燈,好像多了一分祝福, 多了一分支持, 感覺良好, 多謝各位分享

大宅

引用:回覆+LedTV+的帖子人地話大肚婆唔好去拜神,

原帖由 ∼星子∼ 於 12-04-29 發表
回覆 LedTV 的帖子

人地話大肚婆唔好去拜神,但依家唔知可唔可以親身去還神,???
我剛剛拜完,佢話一知道有左就要上來謝恩。所以大住個肚都ok。帶B B還神,係有左果時拜龍母娘娘保佑B B平安健康,都似滿月後要帶埋BB還神囉

複式洋房

引用:Quote:RWBABY+發表於+12-4-29+20:29+我都想

原帖由 pigpigchow 於 12-04-29 發表
我都好想知AR~THX
可pm地扯及要準備d咩去?

大宅

回覆:有冇人試過去龍母廟摸龍床???

聽個到d嬸嬸講生咗等bb足一百日先入廟還神㗎

首頁

尾頁

跳至