自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章

天使,

加油呀~~~~

男爵府

樓主 ~ 掁作呀 !

伯爵府

畀面勳章

引用:+本帖最後由+1013angel+於+12-5-2+09:31+編

原帖由 1013angel 於 12-05-01 發表

望著你畫的"一家4口".......
加油!重新站起來

子爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

1013angel 發表於 12-5-2 09:04
早晨各位,大家嘅留言我已經睇過,
亦收到好多支持,好多正能量......
好多謝大家嘅關心,

想知真相,呢度無人可以答到你,一切既事答到你既只有你飛美國睇下,至於有人話你有妄想症,自己幻想成件事,老實講,我都希望你只係有妄想症,咁成件事就唔會有悲傷,你去睇精神科,我上黎攞分就完事,不過虎毒不吃兒,無人會咁無聊咒自己既愛兒逝去,總之,我希望你可以
儘快將憂愁眼睛憂愁面孔,憂愁內心拋棄吧,找回你的微笑嘴巴,一同和唱可以嗎,啦……,一同拍掌全力讚賞,生存是有價。

http://www.youtube.com/watch?v=M8anB1HNA00&feature=related

子爵府

畀面勳章

振作

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

樓主, 掁作呀!

伯爵府

玩具勳章

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

1013angel 發表於 12-5-2 09:04
早晨各位,大家嘅留言我已經睇過,
亦收到好多支持,好多正能量......
好多謝大家嘅關心,

妄想症? 如果你好認真咁諗呢件事係真定係假,不如你認真諗吓點解唔去美國了解下件事? 囝囝幾時出儐? 同埋一直都無聽你會講去美國,我知呢件事唔係你EX通知你,而係EX大伯話比你知,既然男家都仲有一個有良心既人通知你,你去送儐亦好自然,去美國了解咗件事就會釋然,否則不明不白死咗個仔,永遠成為心中一條剌,你係度喊都唔會有幫助,同你現任老公商量下啦!

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

樓主振作 , 為你仔仔, 開開心心行前面條路 .

公爵府

好媽媽勳章

頭昏欲裂了....
囝囝伯公一直幚我爭取囝囝嘅嘢,我信佢!
我知好多mami都想我好為我著想,
自己亦曾天真地希望呢一切都只係夢境....

我會考慮去美國一趟...but not now...
我有頭家要照顧,老公又啱啱轉咗新公司...
我要佢同我細佬陪我先ok,

我鼓起勇氣開post都係唔想自己有事...
因為我好怕身邊人擔憂自己....
故而想將所有悲痛統統鎖進心坎深處...
卻發現...悲傷是鎖不住的....

愈努力去控制脈眼淚,愈止不住....
你的人格如何,你的人生亦必如何!

男爵府

1013angel 發表於 12-5-1 23:28
望著你畫的"一家4口".......
我哭不成聲......

你最後見桐兒時那一次? 是開心快樂地去遊玩嗎?
你同囝囝最後一次電郵是那時侯?
突然沒有聯絡兩三個月?
桐兒沒有機會在電郵同你提及身體不適?

你不能送桐兒最後一程? :cry:
可否安排去桐兒現在的地方同他傾訴一下......

知道你對著老公, 女兒前要裝作堅強,
可否首先答應他們不會做傻事,
跟著比自己靜靜一個人盡情地思念桐兒?

給機會釋放一下自己, 跟著帶著桐兒的祝福重新出發。

桐兒今世的同你的緣份真的很淺薄, 但你們是彼此愛著對方的, 是幸福的。

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

樓主 ~ 掁作

首頁

尾頁

跳至