2012年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆 claudia-baby 的帖子

咁你有無約催生呀?我下星期四返去覆診都未生的話就到時約期催生

禁止訪問

畀面勳章

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆 WoonwoonChan 的帖子

咁就好~ ^^

別墅

引用:回覆+claudia-baby+的帖子 咁你有無約催生

原帖由 WunieCon 於 12-05-05 發表

咁你有無約催生呀?我下星期四返去覆診都未生的話就到時約期催生
下星期三覆診,如果這段期間未有動靜,就要安排吹生

伯爵府

你早我一日覆診喎~大家都加油, 希望唔使催生啦!!!

別墅

引用:回覆+claudia-baby+的帖子 你早我一日覆診

原帖由 WunieCon 於 12-05-06 發表

你早我一日覆診喎~大家都加油, 希望唔使催生啦!!!
係呀!一齊順利,希望大家可以在qe相遇啦!

WunieCon    發表於 12-5-6 00:09

複式洋房

回覆:5月就生得既媽咪入來啦~~幫bb搵同一日生日的朋友仔~~

我6號入院仁安,7號8am開刀。宜家好緊張呀

大宅

5月就生得既媽咪入來啦~~幫bb搵同一日生日的朋友仔~~

5月21開刀,威爾斯

禁止訪問

回覆:5月就生得既媽咪入來啦~~幫bb搵同一日生日的朋友仔~~

別墅

5月24屯門醫院

子爵府

預產期5月15號, 希望阿B準時出嚟啦~
好想快D見到佢呀~

複式洋房

回覆 Jayelle 的帖子

我都係5月30日,浸會,女仔,希望可以順產!

複式洋房

回覆:WoonwoonChan 的帖子

我預產原本12/5。。QE建議我11/5入院催生

複式洋房

我5月11日廣華開刀!

首頁

尾頁

跳至