興趣嗜好

跳至

首頁
12345...99

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我做緊同事介紹既C6 1064 波長激光, 呢隻無創傷性既, 即係唔洗結焦既, 我試做左1次, 會join 3000/10次既packgae, 佢話我d班要做5,6次先見效, 但其實都清唔晒架, 只能去到一半,或淺色d, 如果要無晒,要搵醫生做, 會貴d, 同埋要結焦既, 我老公唔比我做有創傷性既treatment, 所以試呢款囉, if 唔怕要結焦既, 我有其他更抵既options.

多,

真係可以無晒既咩??? 唔係會再出返??

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

食過, 最初幾好, 後來佢改左分時段, & 貴左, 但食既野我覺得無之前咁好, 之後無去過啦~

日本放題, 我地多數去松屋, 分點多, 平靚正, 要再好d既, 就去石澗囉

多,

我見尋日爽報有 coupon 午市 8 折, 晚市 75 折既 coupon, 想亞仔生日同佢去食...

水晶宮

畀面勳章

cc0524 發表於 12-5-9 14:15
多,

我見尋日爽報有 coupon 午市 8 折, 晚市 75 折既 coupon, 想亞仔生日同佢去食... ...

呀仔下個月生日, 我都諗緊同佢食乜, 佢好麻煩, 唔係咩都食

htts  嘩!  發表於 12-5-9 14:32

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 12-5-9 13:39
Expensive?
唔知而家幾多錢wor, 好耐無去水車屋

松屋, 石澗, 去openrice 查下, 佢唔同日子, 唔同時段, 唔同$$, 都係百多二百元咁上下

水晶宮

cc0524 發表於 12-5-9 14:06
多,

真係可以無晒既咩??? 唔係會再出返??
我知道laser可以無晒, 再出返都唔會咁快, 要keep住防晒, 但laser係創傷性, 要爛d面, 結焦, 我老公唔比

水晶宮

cc0524 發表於 12-5-9 14:15
多,

我見尋日爽報有 coupon 午市 8 折, 晚市 75 折既 coupon, 想亞仔生日同佢去食... ...
我好耐無去過啦, 以前幾好的, 佢做分時段後去過2次, 又加價, 之後無再去過lu, 唔知變成點lu

cc0524  ic.....thank you.....  發表於 12-5-9 16:27

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

豬豬, 間Korean shop 的衫都幾靚呀! (新link)

水晶宮

係呀, 不過好彩我塊面無班, 如果唔係想用粉遮下都唔得

豬,

你就好, 我就勁多斑....

水晶宮

呀仔下個月生日, 我都諗緊同佢食乜, 佢好麻煩, 唔係咩都食

豬,

亞囝唔鍾意食日本野咩??

水晶宮

我知道laser可以無晒, 再出返都唔會咁快, 要keep住防晒, 但laser係創傷性, 要爛d面, 結焦, 我老公唔比

多,

我就係聽人講就算 laser keep 住都係會出返, 不過就無咁多同密...
點解你唔冬天時做, 無咁曬....

水晶宮

畀面勳章

cc0524 發表於 12-5-9 16:23
豬,

亞囝唔鍾意食日本野咩??

佢唔食生野咖

水晶宮

畀面勳章

htts 發表於 12-5-9 15:25
豬豬, 間Korean shop 的衫都幾靚呀! (新link)

都OK, 但D衫太SLIM 唔岩我, 都係FOLLOWME 岩我多D

htts  等收貨  發表於 12-5-9 16:32

水晶宮

cc0524 發表於 12-5-9 16:21
豬,

你就好, 我就勁多斑....
me 2..

htts  me 3 ah  發表於 12-5-9 16:40

水晶宮

cc0524 發表於 12-5-9 16:26
多,

我就係聽人講就算 laser keep 住都係會出返, 不過就無咁多同密...
心急囉...

ba 話防晒做得足唔怕架wor..

伯爵府

想問下你哋用邊隻防曬?

htts  我用sofna, 但都好多斑  發表於 12-5-9 16:48

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

你地會點教?

http://www.baby-kingdom.com/foru ... page%3D2&page=3

伯爵府

回htts 我用sofna, 但都好多斑 發表於 6 分鐘前

我之前就係用呢隻,搞到多咗啲斑.用返shiesido就好好多.但想轉用其它brand.

cc0524  係因為防曬令到 d 斑多左??  發表於 12-5-10 09:03

水晶宮

畀面勳章

我以前都有搽sofina, 但近兩年連防曬都無搽,
家陣諗住買番枝, 唔知邊隻好呢 ?

水晶宮

靚豬豬 發表於 12-5-9 17:36
我以前都有搽sofina, 但近兩年連防曬都無搽,
家陣諗住買番枝, 唔知邊隻好呢 ? ...
防晒都唔搽?

如果工作室內多,唔洗搽太高度數,會卜毛孔,我用bb cream咋,一般都有3x度防晒啦, 而家用緊missha有隻bb cream粉餅, 50度防晒都唔太笠, 幾好~

去玩,游水呢,我就用sheshido防水防汗個隻防晒乳液~

水晶宮

morning~

首頁
12345...99

尾頁

跳至