論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

delete

大宅

我個姐姐去年有14日假, 佢係印, 不過佢跟個friend 去菲律賓玩, 我出返佢返印尼機票, 差額佢自己搞掂..佢個女讀緊大學, 有自己朋友生活圈子, 所以佢話佢反而想去其他地方旅行. 所以我無所謂. 佢俾左地址電話我可以搵到佢.. 結果佢返黎話菲律賓好鬼悶, 去4日都夠...間中打返黎搵阿仔 (應該悶得滯..), 話miss him,, 佢2個唔知講咩架,佢地可以溝通到架..,( 阿仔去年重講BB話..)..阿仔又同佢ee哦哦..

別墅

引用:我個姐姐去年有14日假,+佢係印,+不過佢跟個

原帖由 jvcfamily 於 12-05-09 發表
我個姐姐去年有14日假, 佢係印, 不過佢跟個friend 去菲律賓玩, 我出返佢返印尼機票, 差額佢自己搞掂..佢個 ...
嘩! 你有咩秘訣可以請到咁好工人? 我第一次請工人,請子點下。

jvcfamily  婆婆話運氣加緣份...我都信我好彩, 我都驚佢走....so far 相安無事..  發表於 12-5-10 11:25

公爵府

畀面勳章

引用:我個姐姐去年有14日假,+佢係印,+不過佢跟個

原帖由 jvcfamily 於 12-05-09 發表
我個姐姐去年有14日假, 佢係印, 不過佢跟個friend 去菲律賓玩, 我出返佢返印尼機票, 差額佢自己搞掂..佢個 ...
好sweet!

公爵府

畀面勳章

引用:我個工人共有14天假期,+她話叫我照比她係香

原帖由 露比媽媽 於 12-05-09 發表
我個工人共有14天假期, 她話叫我照比她係香港放假 + 比番機票錢她,

可能她會去國內/澳門旅行 , 咁得唔得 ...
佢去澳門/深圳,冇保險得唔得架?係咪一樣可買旅遊保?

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 回覆:fullma的帖子

你工人甘好既? 不過我都知有工人係香港耐左 吾會返去~佢地好多都係黎香港搵錢返去比個老公同小三 做耐左既工人可能會感受到香港女人既態度 無話無邊個吾得 所以自強寧願吾返去~

evaken  搵錢返去比個老公同小三<---小三???  發表於 12-5-10 10:15

首頁

尾頁

跳至