網購天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 15週年勳章

訂左兒童床(260人仔運費~~比左)7號已送到香港,8號有條友打來話要收36蚊附加費~~~ok無問題~~~話8號送唔倒架啦~~(應該)9號~~~

咁好啦,9號等左成日電話都無個,5點幾打去問啦,有條未訓醒既粉皮答我話查緊車$%$^%$&^%,我話7號到左香港啦查乜車呀~~~完全係度發夢既對答.......

跟手搵左個師9答我,完全唔關佢地事,出唔倒貨係公司安排問題,問佢乜都話唔知~~~期間我已扯晒火~~7號到香港,你hold住我件貨3日都唔送來,佢話住宅要另外安排,咁我話係咪一個月先送一次,附加費你又識收,貨又唔出~~~佢話你急既可以來青衣倉囉~~我話咁係咪退返D運費比我呀,佢又話佢話唔倒事...........$^%$^%^(跟手仲cut埋我線)

咁好啦,話左今朝再覆我,都係果句~~無車去我果區..........(或者)睇下晏晝有無車到啦,再等.......3點幾又打來話今日都係無車架啦............(11號)應該可能有車...........hold左我件貨前後4日,仲未知聽日.....比著你地會點做............

我尋日都同左大陸個賣家講呢件事,佢話叫大陸公司幫我追返香港公司,但都係咁~~~

P.s.我慶係個師9一句sorry都無,唔好意思呀,我再幫你跟緊d呀 <<<完全一句都無,完全我追佢地係我唔岩,期間既對話係完全唔關佢地事~~~

唉~~~

HOLD住我件貨足足4日~~~~聽日仲唔知來未~~~~

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

離晒譜的速遞~~ x 捷~~~ (長篇)

男爵府

咩物流
]

大宅

大宅

你可唔可以PM我公司名, 等我以後唔用佢.

首頁

尾頁

跳至