自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

你信唔信命?

今日睇了一位"仙姑",是憑面相和感覺去解命的。
雖然好多過唔好,但係現在心情有些複雜......唉!

我不是神婆,但相信人的一生是天註定的。今天之後,知道更多的真相,感覺有些似食得太滯。

原來有時知多咗,反而有些難以接受!

多謝大家聽我發噏風 :tongue:

男爵府

環保接龍勳章

Re: 你信唔信命?

[quote]
coco_la_nata 寫道:
今日睇了一位"仙姑",是憑面相和感覺去解命的。
雖然好多過唔好,但係現在心情有些複雜......唉!

我不是神婆,但相信人的一生是天註定的。今天之後,知道更多的真相,感覺有些似食得太滯。

原來有時知多
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

大宅

天后,一千元正。

但唔好意思,因為唔係賣廣告或是出術引人去揾佢,所以不便說其資料,請諒。

珊瑚宮

信,所以會去黃x仙

男爵府

環保接龍勳章

我對呢D好有興趣. 成日都去睇相.算命. 三世書. 鐵板神算等. 不過我睇完都唔會放在心上的.
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。

大宅

因為信,所以才有興趣。但你叫我睇完就算甚至乎忘記,咁又似乎無必要去睇喎。

大致上我對自己的將來都幾好奇,又加上感情問題,所以去睇仙姑。

原來感情根本無問題,因為根本唔係呢個人,因而令我悵然若失......

侯爵府

HARRY媽

妳咁勁...睇完完全唔放在心上∼

我就唔得LA...好與唔好..都會好記得..所以都唔敢去批命..看相...

有時想知小小..就會去求籤

大宅

i will好奇看相,but 唔好results is better唔放在心.

侯爵府

我都好有興趣,

Harry媽

不知鐵板神算跟八字邊個準呢?

侯爵府

如果呢到的討論區開番個玄學講場就好啦

男爵府

我信我我怕

侯爵府

CHUMAMA,

禁止訪問

男爵府

環保接龍勳章

我就完全出於好奇.所以我好鍾意去睇這類算命的. 睇完我真係不會在意.但係會留意相士說的要避免什麼. 也就寧可信其有. 做到就做囉。

男爵府

環保接龍勳章

worry 寫道:
我都好有興趣,

Harry媽

不知鐵板神算跟八字邊個準呢?

我覺得鐵神算真係分析得細膩些. 可以算到你家人的生肖. 從而知道你的命是不止什麼時辰而是屬於那一刻的.我覺得都頗準. 那"一字記之曰"真是很奧妙. 而我所提到的其中一項也是在過去日子中我真正遇到的。

男爵府

環保接龍勳章

[quote]
coco_la_nata 寫道:
天后,一千元正。

但唔好意思,因為唔係賣廣告或是出術引人去

複式洋房

harry 媽

你有冇個仙姑個contact 呀, 我都想睇睇呀
thanks

男爵府

環保接龍勳章

nkh@jessica 寫道:
harry 媽

你有冇個仙姑個contact 呀, 我都想睇睇呀
thanks
冇呀. 我都係朋友幫我預約

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

何仙姑靈唔靈架?
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

侯爵府

Harry媽,

你幫邊位睇鐵板神算? 可否提供大師名字及收費.謝謝!

首頁

尾頁

跳至