嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

畀面勳章

回覆:請問;濕疹小朋友餐餐煮咩吃?

鬼叫佢過敏咩我個囡都係差唔多,日日都係食果幾款材料煮嘅野~佢又吃得好開心喎我囡連蕃茄、粟米都唔吃得,不過佢可以吃小麥。佢已經九個月冇發過,皮光肉滑~但雖繼續戒口

禁止訪問

引用:鬼叫佢過敏咩我個囡都係差唔多,日日都係食

大宅

Actually if your son can eat fish, it's not too bad wor, salmon, tuna and white fish etc...chicken? It really depends on what he's allergic to. My little son is allergic to dairy (moderate) and peanuts (mild) from skin prick test. But I suspect he's also allergic to potatoes and corn. The safest thing to eat is rice but my doctor told me if we dont expose them a little to the food that they are allergic to, they will take a longer time to outgrow it. He suggests giving him broth/soup of food, which has small amount of well-cooked protein in there to desentitize him. My elder son used to have moderate beef allergy so i gave him beef soup once a week. Now he's not allergic to beef anymore. Of course you cant do that with the food he has severe allergy to. If you are interested you get your doctor's opinion on this as this maybe different with your kid.

禁止訪問

回覆:bigbeetle 的帖子

男爵府

天天也是豬肉,瓜菜類,冇乜選擇
所有致敏也不可吃
小麥也不可

別墅

我個仔重慘~
佢有濕疹+氣管敏感+食物敏感,
佢既皮膚係超敏感型.....
豬,牛,雞,蛋,蕃薯,任何既菇,食親"最小"都會痕成個星期
(眼..耳..口..鼻..手腳..頭..身..乜都痕)

禁止訪問

引用:天天也是豬肉,瓜菜類,冇乜選擇 所有致敏

禁止訪問

引用:我個仔重慘~佢有濕疹+氣管敏感+食物敏感,佢

別墅

濕疹仔 發表於 12-5-19 03:48
更只吃飯同青菜?小朋友幾歲啦?

可以食飯..魚..菜..粟米..節瓜..南瓜..蕃茄..紅蘿蔔同豆腐,
佢而家1歲半,但1D肉都唔食得都唔知點煮,
所以而家都係好似粥咁(將D料放晒入去),煮爛飯比佢食咋

禁止訪問

回覆:men_men 的帖子

大宅

如果學校分享食物, 我會買BB餅,( happy baby), 有一隻係gulten free, 的米餅, 好過無得食. 但提提你唔好食火腿, 因為裡面有好多添加劑, 如防腐劑....可以蒸馬蹄肉餅,雞買嘉美雞, 有時你可以煮菜飯, 炒下菜心莖(一下), 再妙下肉絲, 肉絲和米一齊入飯煲煮, 煮到一半再將炒過的菜心莖放入飯煲, 待煮熟就食得. 咁你將肉絲轉雞肉, 變下變下, 又多幾味啦!

大宅

我宜家都系日日豬肉,雞,蔬菜同埋太涼地吔都唔吃,我覚得最緊要系一家人陪佢一齊,不好話整地佢吾吃得的鎹系度。

男爵府

May I ask all eczema Mamas here which baby milk formula are you giving your babies?

Mine allergic to chicken. But is perfectly ok with ORGANIC chicken.

首頁

尾頁

跳至