美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題

男爵府

我老公之前都有好多頭皮,大大塊架!(好核凸)後尾試左隻洗頭水,好左,但e排又有番(不過細粒好多),因為洗頭水冇貨!我又要回服番,曰曰以膠紙痴頭皮既日子la!

男爵府

回覆 回覆:Ianmammy的帖子

你試下用呢隻,我個仔又係用其他洗頭水洗完個頭都好行又有頭皮成日抓頭,大人都用得。

子爵府

畀面勳章

阿仔無論用任何一款洗頭水(平或貴)都有頭皮問題,怎麼辦?

霸王呢?試左未

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

U can try natural shampoo. Or 茶籽粉

大宅

回覆:umama 的帖子

霸王試過但係唔得,physiogel,seba,head and shoulder,body shop 都試過,又唔得

大宅

引用:你試下用呢隻,我個仔又係用其他洗頭水洗完

原帖由 monmonbe 於 12-05-25 發表
你試下用呢隻,我個仔又係用其他洗頭水洗完個頭都好行又有頭皮成日抓頭,大人都用得。

...
Monmonbe,請問喺邊度買?
還有茶籽粉喺邊度買同點用?
謝謝大家幫忙

水晶宮

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

monmonbe 發表於 12-5-25 00:56

...

where to buy? thx

男爵府

畀面勳章

我都想知, 我個女都有頭痕問題

水晶宮

西九龍廣場有間賣茶籽洗頭水有無試過呢
生得積極, 老得開心
病得舒服, 死得安樂

子爵府

其實係頭皮(皮膚)太乾。

伯爵府

2024年龍年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 畀面勳章 BK Milk勳章

不如試吓這支喇! 我早兩日先至幫朋友買, 因佢話個女頭髮好似落雪一樣,所以先再次買佢。

伯爵府

2024年龍年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 畀面勳章 BK Milk勳章

忙記講, 我係新蒲崗藥房幫佢買架. 藥房人話這支是純天然$70 一支.你可以試試.

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我亞仔(13歲)早排都係好多頭皮..一抓佢好似雪花咁mouth:都買過好幾隻牌子比佢試都仲有跟住我買咗head & shouldre比佢用又真係冇晒頭皮喎...你可以試吓

男爵府

回覆 Ianmammy 的帖子

佢係o係商場擺車仔檔用圍走,依家係馬鞍山擺檔,早2日係黃大仙商場見到唔知仲有無開,佢地有送貨的,買1樽9折2樽8折,買3樽送1樽

www.apple-of-gold.com

大宅

引用:我亞仔(13歲)早排都係好多頭皮..一抓佢好似

原帖由 patmama 於 12-05-25 發表
我亞仔(13歲)早排都係好多頭皮..一抓佢好似雪花咁都買過好幾隻牌子比佢試都仲有 ...
我個囝囝就用緊施巴—敏感嗰隻洗頭水。几年前都有痕癢和少許頭皮,后期用左就有改善。試吓啦。

首頁

尾頁

跳至